![]() |
|
Skylink nove HD programy stale v nedohladneKEDY BUDU A AKE NEMATE NIEKTO INFORMACIE. |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
ferdo67Ako v nedohladne??Tento tyzden vam spustili Melody Zen v HDČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE:Bylo napsáno k 1.10. a holandani si objednaly další tranpoder na 23.5 E tak jestly nebude další spolupráce.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Skylink nove HD programy stale v nedohladn...ať si je strčí někam. stejně budou zlevňovat, takže nelze čekat, že tam přidají něco atraktivníhoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Skylink nove HD programy stale v nedohladn...Cs link hovori otvorene ale Skylink stale ticho pred burkou alebo sa mylim.Som velmi zvedavy ako zareaguju na Cs link.Bude to MGM HD,AP HD,MTVN HD,NGC HD tak to sa este ukaze.Co si myslite..... |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: Skylink nove HD programy stale v nedohladn...Hoši co by jste pořád chtěli v HD? máte tam 2X sport 2X dokumenty,2x státní programy,1x Melody zehn což je bomba program a jedny šmidlačky.Já si myslím že pro národ co má v (nevhodné slovo)*i vši a jednu kapsu prázdnou a druhou vysypanou je to velmi solidní nabídka.A někteří jsou pořád nespokojený a frflaj... To ani grosse němcí nemají v SKY Premiere,ani holandaní,ani švýcaří,ani rakušáci atd... Ale tady se furt bude plakat a chtít přidávat stejně na to koukat nebude a platit už vubec se vám chtít nebude Ta nabídka je velmi,velmi slušná a vyvážená na naší banánovou republiku. ZDAR |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Skylink nove HD programy stale v nedohladn...A filmbox jsem zapoměl no panečku.. |
pat
![]() |
|
RE: Skylink nove HD programy stale v nedohladn...němci už to v sky premiere dávno mají mnohem lepší, než skylink, hodně se změnilo za poslední měsíce.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Skylink nove HD programy stale v nedohladn...Ano u němců se to změnilo ve SKY já na ně koukám ale na to jaký je to obří národ proti nám pořád zaostávají..Sky Sport HD / NOVA Sport HD nabídka +- stejná Sky Cinema HD/Filmobx HD tady němci nepatrně vedou ale filmy taky furt dokola Nat geogh HD / nemáme Discovery HD / máme History HD / máme Disney HD / nemáme Eurosport HD/ máme Ale k tomu máme CT1+Novu+melody+ fidlačku Suma sumárum OBR a paleček, paleček je na tom lépe. Nemáme důvod vyplakávat |
pat
![]() |
|
RE: Skylink nove HD programy stale v nedohladn...teda srovnávat Sky Cinemu s Filmboxem HD ... to je jako srovnávat ten jejich Disney Cinemagic HD s tím naším přejmenovaným JetixemVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Skylink nove HD programy stale v nedohladn...Kluci já bych bral to co má teď Gital, tedy výběr programů dle svého gusta a platil bych jen za to, co mě zajímá, není to lepší ??? :))) |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
RE: Skylink nove HD programy stale v nedohladn...Omluva ne GITAL, ALE CS LINK :))) |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
Vortimonde, co frfňáš, ani kartu sis nekoupil !Souhlasím s patem, má pravdu.Jsem také spíše spokojen, zamozřejmě, že každý by si nabídku dokázal vylepšit k obrazu svému, ale fakt myslím, že to Skylink dělá moc dobře. R^ |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Skylink nove HD programy stale v nedohladn...a proč bych si jí kupoval, já nejsem blbej :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
aha:zombie: ;P :fuming: |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
![]() |