![]() |
|
Illusion M5Po zapnutí mi svieti na displeji stále nápis "ON" a nedá sa s tým hnúť. Už som tu s tým pred niekoľkými dňami otravoval. Urobil som asi zásadnú chybu, chcel som upgradovať len vectru, ale omylom som spustil kopírovanie "ALL" z prijímača do prijímača. Zrejme prijímač matka mal väčšiu pamäť a ja som pamäť pôvod.prijímača zahltil, ináč si to neviem vysvetliť.Nezaberá mi ani cleaner,prípadne killer.Viete mi niekto poradiť ako na to? Ďakujem |
L220158j
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Illusion M5Zdravim. Mal som tento isty problem s M5, tiez nepomahalo nic. Mne postal pri prehravani softu. Pomohol len servis bo nereagoval na nic ten prijmac. Treba nakratko spojit na rs 232 nektere piny lebo prijmac ma prazdnu pamat na komunikaciu s pc. Len servis alebonekto kto stym vie robit. |
JOKO 77
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Illusion M5Skus toto www.enterplus.sk Tornala tu som aj ja mal prijmac v oprave a od tej dobi slape v pohode. R^ |
JOKO 77
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Illusion M5no ked ON tak jtag ak si to vjes spravyt dobre ak nie tak servys jtag najdes na www.solideurope.sk ta firma ktoru ti dal odkaz joko77 to roby anie velmy draho takze tam ti to urobia |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 788 |
![]() |
|
RE: Illusion M5najdes v sekcii navody |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 788 |
![]() |
|
![]() |