![]() |
|
CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCEChlapy tak sme se dočkali, já jsem spokojenej! |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 118 | |
![]() |
|
RE: CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCE"Jestli konkurence příjde s lepší alternativou, tak CSlink půjde brzy za DigiTV."Alebo upravi ceny,ako tomu bolo doteraz Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCETo by byla lepší možnost |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCEno me se libi vic Skylink i skrz velmi povedene kanaly Viasat Explorer, Viasat History a Historyuz ani nepisu o HD kanalech..., dokumentarni kanaly na CS linku mi prijdou spatne (Spectrum atd.) |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCEa to jsem zapomnel na Filmbox a Fimbox Extra na Skylink...proste jejich programova nabidka je kvalitnejsi a ted i mnohem levnejsi |
rejča
![]() |
|
RE: CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCEtreba len nato zvyknúť nič iné mne to sedí R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCEnechápu jak to někomu může sedět, když skylink má za méně peněz mnohem více muziky |
rejča
![]() |
|
rejčaskylink ešte nepovedal posledné slovo ale dúfam že nezdvyhnú od 1.10🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
rejčaMyslíš vážně to "mnohem levnější"?Někdo ti zase může odpovědět spectrem, fishingem či csfilmem.. Na svobodě je krásná ta možnost výběru. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCEtak to abych jeste Multi predplatil na maximalni delku, jestli to u Skylinku taky pujde jen k horsimu... :), jinak jedine pozitivum vidim u CS Link v nabidce HBO + HBO2 + Cinemax (ale je tam mizerna technicka kvalita) |
rejča
![]() |
|
@JupiTobě se to třeba líbí, ale je hodně abonentů , kteří mají karty Gital a jsou zvyklí platit za 14 programů 200Kč. To jsem zvědavý, jak těm lidem co jsem dělal sety budu vysvětlovat, že za přidání 6 programů budou měsíčně platit o 130 korun dráž. A hlavně zkus to vysvětlovat nechápavým nepřízpusobyvým lidem. |
netace
![]() |
|
RE: CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCEto je fakt, kazdy at si vybere, co se mu libi...jeste, ze je tu konkurence R^ |
rejča
![]() |
|
@netaceja myslel, ze neprizpusobivy maji DIGI-TV |
rejča
![]() |
|
RE: CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCEAno souhlasím, s balíkem FILM se pochlapili. To samostatné HBO za dvojku nebo dokonce za 400,- na měsíc bylo vyloženě trapné :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
rejčaMnohem více??Filmboxy su o nicom,jedine co stoji za to,co maju navyse je HistoryČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCETak hurá do jazykové školy, učit se anglicky nebo německy a ať si všichni zdražujou, jak chtějí!!!! Jinak nás budou cucat věčně pro naší nagramotnost! |
brambora
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
metacePokial prestrelili (to budu vidiet podla predaja),tak budu nuteni s tym nieco robitČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
@rejčaTady u nás na vesnici je zhruba 3500 lidí z toho co vím tak tu je zhruba 50 lidí co mají legálně DigiTv a 15 nelegálně. Zbytek mají kabelovku a někteří odvážlivci satelit. |
netace
![]() |
|
RE: CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCETo je tedy pěkná vesnička.. U nás je 380 lidí, cca 50% ještě kouká na analog, 2 mají legálně Digi tv, asi 50 cs-sky a odvážlivci čekají na kabelovku.. :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCEcslink jasne vedie od upc direct a digi Rzo skylinkom sú bratia bravo R^ 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
Jak přidat k Géčku nové programy ?Zdarec jedna otázka mám předplacené Géčko (do ledna 2010) a teď bych chtěl ty nové programy přidat (myslím: Disney,Sport1,Sport2,NG,NGW,AXN crime) nevíte jaké mám možnosti??Zkoušel jsem se dívat nato že bych koupil tyto programy zvlášť, ale v ceníku cslinku samostatně všechny tyto programy nejsou. Díky za pomoc. :8) |
drtic
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCEs tím eurosportem,nám přidělali dost práce,budou se předělávat paraboly na multifocus 23.5+19.2 eurosport sice německy,ale zadarmo,děkujeme R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 385 |
![]() |
|
drticskús potom mich 6 programov🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
@netaceTví zákazníci si předplácejí Géčko měsíčně? :-/Tak jim přece poraď platbu inkasem nebo sipem. Progresivita se výrazně sníží a nemusej každý měsíc pro kupóny.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
drticMáš celkem pěknou možnost tarif změnit na total a předplatné se ti úměrně zkrátí. Je to v tom článku hebrejsky?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535To sice v tom článku je, já tam dnes volal (do MediaVision) a nejprve mi řekli, že to nejde, že si musím Total zaplatit znovu a když jsemje upozornil na zdejší článek, tak mi bylo řečeno, že to zatím nejde a že zavolají. |
Pepann
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 25 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 118 | |
![]() |
|
![]() |