Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCE

Chlapy tak sme se dočkali, já jsem spokojenej!

ASRady
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 118
Odpověď v diskusním vlákně

coral

jo ,bude mráz a potřeba oškrábat okna u auta

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: CS LINK-NOVÝ CENÍK, vaše REAKCE

:laughing:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

Hlavne je to este predrazenejsie ako to,co uviedli dnes

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

@Bloddog

Ale jen při platbách za 1-2měsíce. (kromě mixu, sportu a dokumentu, kde 540(3x180) je pitomých, tak jsem zvolil 550..může být i 500..
Myslím, že je to daleko přehlednější a nenutí lidi měnit sipa a inkasa a největší podíl těch, kteří si předpláceli Géčko co znám, si ho platili kupóny na minimálně 3 měsíce.

Tomik535

Pre mna,nech experimentuju....este,ze je tu Skylink,ktory sa uz poucil

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

Pochybuji, SKYLINK asi taky zdraží, protože začali s CSLINKEM spolupracovat se sdílením programů. Takže si asi nebudou chtít konkurovat cenami.Myslím, že ceny budou mít podobné, doporučuji předplatit si ho na delší období, než to taky nechutně natáhnou. Ještě, že jsem si u CSLINK v neděli předplatil Géčko na rok za 2300.Pokud s tím do roka něco neudělají, tak u CSlink končím.

fafejt
Registrace: 12/2008

Proč by měl Skylink zdražovat? To nějak nechápu. Naopak je ohlášeno slevnění Balíčku HD.

Mimochodem CS Link by měl rychle s novým ceníkem něco dělat, protože jedním slovem je to katastrofa. Jejich přání donutit lidi platit pravidelně, či dlouhodobě může být velmi kontraproduktivní.

Zip
Registrace: 1/2006

zip

zdražovat bude.A zlevnovat HD balík skylink musí,bo již druhý měsíc jim to nikdo nekupuje.Placené HD bohužel dostalo na frak od Novy a CTčka bo čtčko bude mít v HD olympiádu a lidem dle dotazů a obchodníků stačí zatim dva HD kanály(a to né zrovna špatné)zdarma.
K té druhé části tvé reakce.Nemyslím si,ceník byl dlouhodobě zpracováván a nedělal na něm jen tak někdo.Je to promyšlené velmi zajímavě.Neznám všechnu myšlenku oné cenové politiky,ale nějakou část ano....má to logiku,leč se ti ted bude zdát,že vůbec

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Zip

Nestava sa to casto,ze by som s tebou suhlasil,ale mas uplnu pravdu

Blooddog

fafejt

Myslis,ze Skylink ma zaujem znizovat pocet predplatitelov Multi opicenim sa po CSLinku??To by bolo divne zmyslanie,ako som uz pisal, menej je niekedy viac ;)

Blooddog

Zip

Přesně tak, mě vůbec nevadí ty ceny(dle mého názoru je cena 290,-za Total a Film naprosto v pohodě), ale dosažitelná pouze platbou na rok nebo sipo/inkaso a velice pochybuji o tom, že to většinu dosavadních plátců Géčka donutí tímto způsobem platit. Ale možné to je, Skylink kupóny neměl a taky(nějak) fungoval. Já ale marně hledám někoho, kdo si dosud Géčko platil tímto způsobem, všichni kupovali kupóny. A o tuto jeho největší výhodu proti konkurenci se CSlink téměř připravil.
Myslel jsem, že nový ceník bude daleko jednodušší pro obyčejné lidi. Tatínek zašel do tipsportu, děcka poslaly sms a jelo se. Pochybuju, že je začne bavit rozebírat složitý ceník a hlídat konto na kreditu.
Ti, co si ho platili pravidelně na rok, se kromě ceny nic nemění. Ale ti ostatní, kteří si ho platili nejčastěji na 3 měsíce(těch znám naprostou většinu) z toho nadšeni nebudou.
Mimo celkem opodstatněného navýšení, totiž při tříměsíčním předplatné zaplatí třeba 3x30 korun navíc. Což je přes 30% jeho měsíční ceny. Začínám pochybovat.

Tomik535

Pánové,aby jste se nedivili,Je to krok správným směrem,ale ceny by měli být skutečně o něco nižší a mohlo tam být více možností.Pokud se dohodnou s kolegy od konkurence,tak mohou snížit náklady a přidat programy.V tomto začínají být pomalu konkurence schopní proti UPC+DIGI. R^

zzaner
Registrace: 9/2006

Téměř 14 dní mám u sebe pro jednu starší paní kupón z tipsportu za 600,- na tři měsíce Géčka. Čekala jen na to, až jí skončí ten dárek. Mimochodem kupovala si to hlavně kvůli sportu R^

Teď jsem zvědav, jak zareaguje, až ji vysvětlím tyto možnosti:

1.Koupit ještě za 100,- a předplatit Total i s Eurosportem na 2 měsíce a ještě jí zbude kredit 40,- pro strýčka příhodu..
2. Dokoupit ještě za 100,- a předplatit balík SPORT na tři měsíce a pro strýčka ji tam zbude 40,-(Eurosport naštěstí chytne aspoň německý..)
3. Třetí měsíc Totalu doplatím ze svého za to, že jsem jí já bl.bec poradil, že jí to teď jako dárek jede zdarma.

Nevím, jak zareaguje, ale vím, co ji příště poradím. Protože si tento tříměsíční balíček kupovala víceméně pravidelně, ať si změní/zřídí sipo/inkaso, nebo ať kartu věnuje dětem nebo kamarádce a koupí si ji příště u konkurence..
Dostane k tomu 2 měsíce multi.. :)))

Tomik535

@zzaner
Souhlasím, samozřejmě, že ty ceny nevymyslel nějaký ma.gor
Několikrát jsem napsal, že se mi líbí. Jen si tím zrušili svou výhodu zaujmout nepravidelné a občasné plátce(což taky chápu, neboť z bankovních převodů jim neunikne tolik peněz jako z distribuce kupónů)
Zcela jistě mají svou statistiku plátců. Takže musí sami nejlíp vědět o koho mají zájem. Prostě mám jen dojem, že je ti občasně - nepravidelní moc netrápí. To je vše.
Osobně si doplatím na rok FILM+Nova sport. U Eurosportu mi bohatě stačí němčina, stejně u toho čučím do pc.. Dokumenty nesleduji vůbec.

Tomik535

:))) Právě mi přišla sms, Dobrý den, přidali jsme 8 nových programů a startujeme s revoluční nabídkou placené TV. Nyní si každý může namíchat svůj vlastní balíček. Více na www.cslink.cz

Já už si namíchal.. ;)

Tomik535

Já ještě né,zatím se připravuji na koupi karty(SKY LINK mám,Gitál mně chybí do sbírky.)Ale balíček už mám také vybraný. :)

zzaner
Registrace: 9/2006

Nevím,jestli o tom víte ale ten ceník je bez DPH,takže přidejte ještě 19%!!

Dreambox TWO

Pabo
Registrace: 8/2007

Ohledně cen se dá polemizovat,ale zase někomu nutit TOTALl, že přidám 6 programů(kt. třeba ani nechci) mne příjde jako vázaná služba a navíc o 130kč nota bene dražší a ještě krom toho jinde Eurosport není než v Totalu.

A co je to za výhodu 6 programů dražších jak Géčko?.

Já taky v okolí nezmám nikoho kdo by platil jinak než přez kupóny!U starších lidí velice oblíbené.

Navíc mne zaráží způsob a informovanost o tomto kroku,zpustili to 15.9. a email přijde 23.9.
Bum ráz a ty se zákazníku starej ,to nás nezajímá, že máš nakoupené kupóny na Géčko v hodnotě 200kč.

By se měl managment CSLINKu zamyslet nad celým tímto krokem A ne jen že si tam namaloval ekonomicky +130 kč....aby se nepřepočítali!
Myslím, že si měli nejdříve udělat průzkum.

SOUČASNÝ KROK POVAŽUJI NÉ DOST ŠTASTNÝ OHLEDNĚ NABÍZENÝCH BALÍČKŮ.

AB ipbox 55HD

lfc0611
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 118

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra