![]() |
|
Nova Sport HD seká......tešil som sa na ligu majstrov, ale Nova Sport HD seká jak sviňa, obraz aj zvuk, nekostičkuje sa, len sa zasekáva, ostatné programy ide bez problémov. Kua, seká to len mne? :fuming: |
scareface
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: Nova Sport HD seká...Bohuzel, mam stejne problemy... |
Mikei
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE:scarefaceseka aj mne! To snad hadam ani nie je pravda. |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 245 |
![]() |
|
RE: Nova Sport HD seká...No do (nevhodné slovo)e, obraz jak víno a nedá sa to pozerať, aby to šlak trafil... |
scareface
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
Nova Sport HD seká...AZBOX HD-PREMIUM,seka,je to nepozeratelne. |
kekej
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: Nova Sport HD seká...prenosova rychlosť - 0,1MByte?!--------NOVAHD -cslink - 7,4MByte!?(12070H) Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Nova Sport HD seká...prepol som na SD...4,5 MByte....bez problémuVu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
Bohuželtento jinak poměrně atraktivní program má problémy od samého začátku a hlavně při přenosech fotbalu.Je to škoda.Specielně anglická liga.Tam jsem snad neviděl přenos bez mžikových výpadku ani jeden.Topfield 7700 HSCI. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: Nova Sport HD seká...Seká se a je to škoda, ve srovnání s ČT4 by byl super obraz... TVP HD fotbal paráda...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Nova Sport HD seká...kdo chce fotbal ve špičkový kvalitě, tak zrovna na TVP HD záznam Itálie-Brazílie a zítra zápas Liverpoolu na ITV HD.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Nova Sport HD seká...Ale oni se chtějí dívat ted !! a ne na nějaký záznam...na FTA HD kanáluTy lidi si to platí Je to smutné placený kanál fandové na to čekají.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE:Nova Sport HD seká...Já je přerazím :bomb: Jsem si myslel že je to mým přístrojem TF 7700HSCI tak jsem dal tovární a stejně nic.Nevěděl jsem že je to Novou :fuming: Budu mít co dělat :bigeyes:O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Nova Sport HD seká...já tě jenom provokuju, protože jsi napsal, že Nova Sport je asi tak stejně kvalitní jako Sky Sport HDVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@vortiMě je jasný že provokuješ já si taky rýpnul....Nebudem to už rozebírat ale CZ Hd balík je na malou českou zemičku určitě stejný jak ten SKY HD německý. Ted co máme na mysli "kvalitní"? Obsahově určitě ten CZ a obrazově je o trochu lepší ten DE. A už neprovokuj než ráno přijedu do ŠVERMOVA a hnuti s tou velkou BBC parabolou :))) :))) :))) zdar |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Nova Sport HD seká...no co. BBC (stejně jako TVP HD) nejsou sice třeba programově atraktivní v tom smyslu, že to hned každýho omráčí, ale jsou to zajímavý programy zaměřený hlavně na původní tvorbu, britskou resp. polskou. stejná bude asi i ČT HD, až se dopracuje za dva až tři roky k něčemu srovnatelnýmu. nebo by spíš dokonce měla být, jakožto veřejnoprávní TV.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Nova Sport HD seká...Stále se seká a už mě to sere. |
Jorza
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Nova Sport HD seká...no ano seká se to, ale proč? Nikde nevidím fundovanou odpověď |
vysypanel
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Nova Sport HD seká...Volal jsem na Skylink, prý je problém u Novy. Uz to však trvá docela dlouho. |
pekube66
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
![]() |