![]() |
|
Ma nekdo Mascom MC 3000Cipro (nebo CLpro)Mam asi 4 - 5 let stary digitalni prijimac Mascom viz. predmet. Ma ze predu jednu "diru" na kartu a jednu ditu vetsi na nejakou doplnujici desku. Nemuzu najit manual a nasel jsem jenom http://www.mascom.de/kid_bildsystem/dateiDOKUMENTE/3000cipro.pdftoto a nevim, jestli je to vubec ono. Do te sachty se asi strka nejaka "redukce" na karty, to bych chapal, ale chtel bych pouzit kartu Gital(nebo Skylink), doted jsem jel jen na FTA. Nevim, jestli ta karta pujde do te diry, co je tam uz ted. Muzu to zkusit s nejakou, ale to je otcova a bojim se, aby ji to neublizilo. Takze nema nekdo nahodou stejny prijimac, kdo by mi potvrdil ci vyvratil, ze uz ted je to na kartu nachystano? Dekuji |
zvedavec
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
MASCOM MC3000CIProDigitální satelitní přijímač plně kompatibilní se standardem DVB. Zajišťuje přenos obrazu, zvuku, teletextu a různých dalších informací, šířených v digitální formě prostřednictvím satelitu, na televizní přijímač. Přijímač podporuje v souladu se standardy DiSEqC přepínání mezi příjmem z různých satelitů. V paměti přijímače je možné uložit až 3500 televizních a 1500 rozhlasových programů satelitního vysílání. Seznam programů podporuje vytváření seznamů oblíbených programů, nastavení zámku na přístup k programu, zrušení programu ze seznamu či reorganizace seznamu. Soustava menu se vyznačuje moderním a přehledným řešením. Přijímač podporuje instalaci nových verzí software a tedy budoucí rozšiřování své funkčnosti. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
MASCOM MC3000CIProPlná kompatibilita se standardem DVB2x CI vstup, Kapacita pro 3500 tv a 1500 radio stanic DiSEqC 1.0, 1.2, 1.3 ( USALS ) kompatibilní Automatická dopředná korekce chyb Aut. přepínání mezi PAL a NTSC Podpora pro různé jazykové verze zvukového doprovodu Automatické vyhledávání programů Digitální audio výstup S/PDIF - Dolby Digital AC3 kompatibilní Menu, obrazová grafika 256 barev 10 seznamů favoritních satelitních programů Listování a změny v seznamu programů Podpora kombinace obrazu a menu Režim softwarové emulace, režim s trvale zapnutou VBI loop through smyčka sat. signálu ovládání anténního motoru |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
Diky, ale nechapu toJsem v teto oblasti neznaly a pres Vami uvedeny vycet mi to nedava smysl, co z toho, co jste naposal, je, ze tam mam slot na placenou kartu?Omlouvam se, a dekuji |
zvedavec
![]() |
|
RE: Ma nekdo Mascom MC 3000Cipro (nebo CLpro)CI slot 990,-karta 1990,- programy dle pořízené karty |
veris
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
Ok, ted jestli se to vyplatiDiky, takze bez CI slotu tam kartu nedam. Kdyz se podivam na nabidky novych satelitu i s Cryptoworks modulem (jestli dobre chapu), jsou uz od 1500Kc.Muj satelit je stary skoro 5let, do nej budu cpat modul za 1000Kc. Neni v me situaci jiz lepsi koupit treba neco jako Ferguson FK 6900 CR? Dik |
zvedavec
![]() |
|
O tomnepochybuj!!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
![]() |