Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HD programy

a co bude pro nas milovniky kvalitniho obrazu co nam pridaji do HD balicku. :lookaround:

image
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD programy

už asi nic

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

SD programy me nezajimaji slibovali ze nam taky pridaji nejaky ten programek nu asi na nas zapomeli.tet se tady konaji velke oslavy na parabole vsichni sou nadseni ja du spat jak rikala moje babicka rano moudrejsiho vecera. :laughing:

image

slibovali "dva až tři nový HD programy". to splnili (ČT+MyZen.tv) že budou jenom dva, to se dalo čekat. to se tak dělá v reklamě, dva až tři zní líp než dva a není to lhaní.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

ještě by se mohla připočíst Nova Sport HD, která dosud není oficiálně a možná ještě MGM HD, který už bylo natištěný v ceníkách, který rozesílali na jaře, tam jde asi o neschopnost ze strany MGM

cancro
Registrace: 5/2009

Nemyslím si, že ČT HD můžeme do toho slibu počítat.

cancro

Když už jsme u toho HD, zajímalo by mě, proč není Discovery HD schponý vysílat v češtině, když Discovery SD v češtině je.

cancro

já jsem hlavně rád, že jsem nakonec počkal, až co z toho bude, protože jsem si to chtěl taky nedávno předplatit (do února, než začne vysílat ard a zdf) ale nakonec jsem si místo toho koupil radši dvě hry na playstation :)))

vortimond

no jeste neni 10 mesic.. tak snad nas nekdo udela male prekvapko...

riddle
Registrace: 3/2009

starší info:
"Skylink chce podle plánů, které padly na konferenci Milníky digitální televize v lednu, nabídnout až 8 programů ve vysokém rozlišení"

osm už jich tam je. takže ty blbosti, co tady občas někdo napíše, že budou přidávat já nevím kolik programů a hlavně MGM HD, Nat Geo HD, MTVN HD ... tak to asi nebude pravda

vortimond

nejvetsi tragedie je ze nemas jinou volbu pokut nebydlis na sidlisti zvolit si jineho poskytovatele HD programu Rv

image

hd programy

ct1 hd nepatri do balika hd ide volne tak isto ako nova hd.:fuming: MyZen.tv-citacia:Kanál má v tuto chvíli charakter testovacího provozu a Skylink se k jeho zařazení do nabídky prozatím nechce vyjadřovat takze setko ostatne su spekulacie :fuming:

pykaso
Registrace: 4/2006

hlavně kvůli HBO. a kdo nevěří, že HBO je hodně oblíbený, tak ať si přečte tohle:
https://www.parabola.cz/clanky/3363/pruzkum-upc-jak-si-u-divaku-kabelove-tv-stoji-jednotlive-stanice/
HBO programy jsou ve skutečnosti populárnější, než Eurosport, Nova Sport, mnohem populárnější než Sport1 atd.

vortimond

Už se to řešio včera.Takže znova :
Vám ta HD nabídka nestačí ???
2X sport HD
2X "státní" HD
1X filmový HD
2X dokumentární
1x Melody Zehn (bomba program)
1X Fidlačka (na nervy)
Já mylím že je to dosta dost..

Všem kdo pláčou: černobílou televizi na vás bez dálkovýho ovládání 2 programy a vysílání do 22.00

To by vás naučilo si vážit pěknýho HD vysílání a ne každý týden vyplakávat že chcete další a další...

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

proč bych si měl "vážit" nějaký placený nabídky. stejně si nevážím ani místní jednoty, kam chodím pro chleba. vážím si FTA programů, protože možnosti jak se dostat k zahraničním tv, jsou jinak dost omezovaný.

vortimond

vorti

to je blbost co jsi napsal..HBO progrmay jsou popularnější než ty sportovní..
Přečti si i někde na webu i něco jinýho než blbosti od lidí co sedí od rána u TV čumí jen na bednu.
Skutečnost je uplně jiná sportovní a hlavně fotbalová nabídka drží všehny evropské PAY TV na vodou.Bez sportu by už dávno zabalili.Viz Premiere když díky Areně přišli na rok o bundesligu.zákazníci od nich utíkali horem pádem.A že musely sáhnout hodně hluboko do kapsy aby ji dostli zpět..a i to se vyplatilo.
Proto ty vysílací práva stojí nehorázné peníze protože se ví že každá Pay TV to stejně zaplatí a bezportu to prostě nejde.

pat

hlavně jsetli za ten chleba zaplatíš v tý jednotě..
koukám že Tvoje priorita je bud koukat zadarmo nebo to někde čmajznout na netu..
Prostě všechno na světě podřídit to mu at to neplatím já..

pat

tos trochu přehnal. já stahuju filmy v HD z netu, protože HBO HD nemám možnost si zaplatit a sledovat a Filmbox HD je asi nejhorší placená filmová tv na světě.

vortimond

Tak se zase nehádejte,vždyť je tam toho ke koukání dost a ještě si můžete vybrat.Má to jen 2 chybičky na kráse,je třeba umět nějaký cizí jazyk a mít natáčení. :razz: R^ :)))

zzaner
Registrace: 9/2006

jednak je to blbost (na co cizí řeči v dnešní době, když máme Novu a google translátor) a potom: my se bavíme o HD a tam ta nabídka zatím zdaleka není taková, aby se to dalo nějak extra chválit. něco jinýho je tradiční SD, tam existuje takovej FTA výběr, že by tomu před pár lety absolutně nikdo nevěřil, že je něco takovýho možný.

vortimond

hmm to je pořád dokola..
Vždyt to HD se teprve klube na svět a stojí to pořád hodně peněz tak je logický že těžko někdo udělá nebo nabídne HD balíček špičkových 30 programů za 299kč měsíčně..
A SD právě naopak to už out a je toho tolik že lehceněkdo udělá solidní SD balíček za pár korun..
Mě jen lezou na nervy ty kecy jak lidí pláčou že CZ HD nabídka je slabá,drahá,ošklivá,nekoukatelná atd..
Ta nabídka je na malou banánovou republiku na to že se vše rozjíždí velmi dobrá..

pat

já si nemyslím, že ta česká HD nabídka je drahá, spíš je dost levná. a bude ještě levnější, protože zájem je minimální. ale v tom se shodujeme, to mě taky vždycky udivuje, že by to někdo chtěl zadarmo. mě zase štve, že ať se podívám kamkoliv vedle (maďarsko, polsko, německo) tak je ta nabídka mnohem lepší.

vortimond

Jsme ve středu Evropy,padá to k nám ze všech stran,tak stačí jen sebrat.(toto není trestný čin,maximálně přestupek,také si nestěžujeme na to,že nám to hází do domácností a potenciálně by nám mohli poškodit zdravý elektronickým smogem) :) :)

zzaner
Registrace: 9/2006

když já bych to chtěl právě v ideálním případě legálně (kvůli tomu, že je to na stálo) ale to mi s*re, že to neumožňujou normálně předplatit. stejně by o to skoro nikdo neměl zájem, protože to nemluví česky. pro 95% lidí je prvořadý aby to na ně mluvilo česky, teprve potom se zajímají o to, jestli se na to dá koukat.

vortimond

HBO HD by se mi taky líbilo, a co se týče toho MGM HD, nevím jestli už to odpískali, ale bylo natištěný v ceníku, tak to tam dát chtěli

cancro

HD SKYLINK

Zrejme maju problemy s novymi HD programami lebo uz by to zverejnili.Som velmi zvedavy o ake programy sa jedna.

ferdo67
Registrace: 9/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra