Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nový ceník CS Link

Tak konečně bude méně předplatitelů.Kdo to bude platit tak se pomátl.Já končím.Stačí tel. nová pozemní.

Carak
Registrace: 2/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nový ceník CS Link

ten ceník je super, ale myslím, že spousta abonentů bude zklamaná kvalitou. přece jenom je to všechno víceméně hnus, co cestuje někde křížem krážem přes všechny možný sítě a trasy, než se dostane na tu astru 23E.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

a už je to tady uživatel Carak je přesně ten typ člověka co čekal s okousanýma nehtama 2 měsíce kolik to bude stát a i si dával určitě naději že by to mohlo zlevnit...
Nestalo a už mudruje a končí...
Ta cena je dobrá lidi,neblázněte je to pár korun proti tomu jak nás stát měsíčně odrbává na daleko jiných a jinýc věcech.
Tady je výhoda že mám vlastní rozhodnutí bud si to zapaltím nebo ne.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

CS link to trochu přehnal. To už je lepší Digi za 260,- měsíčně. Kvalita stejná, programů víc. :O :O

lukas79
Registrace: 3/2008

kvalita stejná, to je fakt. Na 7"-21" crt 50hz.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

4Tomik535: Tak nějak.

polulin

jsou tam programy, který jsou trochu lepší. na první pohled. a ty si je teď dokonce můžeš jednotlivě vybrat. to vymysleli dobře.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Samozřejmě tím nemyslím všech programů, ale koukat na placce na zprávy z 1W mě nikdo nedonutí. Pro ostatní je to ale jistě alternativa.

Tomik535

lukas79

Ano, Digi za 260,- měsíčně a k tomu plazmu 106. A bez Barandova, bez Coolu, bez HD a bez naděje na zlepšení. To teda ani omylem a ani zadarmo.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

otázka je, jestli teď někdo bude kupovat skylink karty :laughing: myslím, že se jim to povedlo perfektně, v rámci možností taky asi

vortimond

Myslím,že teď přišla řada na výměnu CS za SKY+6měsíců multi za 1500. To teď asi pofrčí nejvíc

brambora
Registrace: 3/2009

Ano, mohlo to bejt levnější, jistě, ale tak dva roky a potom nic, krach. Pan Fischer taky s Tomitur měl velmi levné zájezdy, ale jak dlouho?

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

bramboro, ty nejseš bl.bej, úplně jsem na tu možnost zapomněl. Původně byla tato akce do konce prázdnín a myslím, že ji prodloužili do konce roku. R^

Tomik535

Prodloužili do konce roku, avěděli moc dobře, co dělaj!

brambora
Registrace: 3/2009

Prodám 600 kupón z tipsportu za 590,- Zn. Výhodná koupě :laughing:

Tomik535

Spokojenost!

Musím kroutit jen hlavou nad tím co si o tom lidi myslí. Tak to vemu po pořadě. Za sportovní zápasy se platí, je tam SPORT 1,2, Novasport...na jeden zápas na kteréj bych zašel do Anglie, Španělska, Itálie zaplatím tisíce. Tady to vidím v telce za 330..a mnohem víc. Filmy rád chodím do kina ale i to není levnej špás. 2 krát týdně 400 v (nevhodné slovo)i, tady mám filmovej balíček za 300 za metr. Dokumenty paráda Spektrum, NCG, NGW jsou super programy, a poslední dva jmenovaní budou časem lokaliuovány do českého jazyka. Jetix (Disney Channel), jeden z nejlepších programů pro děti a mládež. Nevím já sem už předplatil TOTAL. U nás si vybera každý. A platit 330 měsíčne není vůbec špatný. No trošku se nad tím zamyslete a dojdete ke stejnýmu názoru.

ASRady
Registrace: 12/2008

ASRady

asi len mi dvaja smetu spokojný hehe R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Tomik535

to neni moc výhodná kúpa :laughing:

🇸🇰

Jupi

a 600kupon neni :laughing:

🇸🇰

Jupi

Jupi

Víš co, myslím si když sem včera s bratrem a kámošem porovnávali nabídky ostatních operátorů došli sme k názoru že jak programovou nabídkou, tak cenově je na tom CS LINK dobře. Je těžké někomu vysvětlit že i vysílací práva něco stojí, a i místo na Astre není zrovna nejlevnější...ale co to je ohranná písnička. Já sem spokojenej.

ASRady

To je fakt, není. Jsou 2. 500+100. :)))

Tomik535

CS LINK 9 z 10.

Měl sem prvně ANALOG - nebyli to špatný časy, měl sem kabelovku stílo to za prd, furt něco vypadávalo, měl sem pozemní přijímač kostičky kostičky, mám satelit a 9 z 10 lidí si ho po mě pořídilo taky. A 8 z nich ma CS Link. Postoj k novému ceníku ve většině spokojenost, a kde není tam chybí EUROSPORT bundesliga, ale u koho tento program je?? :)))

ASRady

Kdo chtěl fotbálky a Jetix před touto nabídkou, tak musel mít buď tragédii v podobě C.I.G.I TV za 260,-, nebo Gital a UPC (100+350), nebo Skylink a UPC (230+350). Teď to má komplet za 290,-, pro kolenovrty za 220,-. Já jsem spokojen.

polulin

Ci chcete,alebo nie,pri predplateni kazdeho jedneho balicka dotujete HBO-cka,ci o ne mate zaujem,alebo nie (a,ze je akoze akcia balik Film zadarmo,to je len reklamny tah,nic nie je zadarmo)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Kdyby jako další alternativa zůstalo zachováno Géčko, tak O.K. Eurosport, Spectrum za 200,- Takhle když chci Eurosport tak už stojí 330,- Takže pořád lepší ta Digi kde je jak Spectrum tak Eurosport za 260,- + další stanice ( Discovery, Viasaty apod.) Kvalita obrazu, když vynecháme ČT1 apod. je stejně mizerná, ale koukatelná. Plazma LG 106cm.

lukas79
Registrace: 3/2008

@ kuba

Ještě si zapoměl u toho DIGI-vše ve formátu 4:3,aby ta tragedie byla uplná.

hobo
Registrace: 1/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra