![]() |
|
Nový ceník CS LinkTak konečně bude méně předplatitelů.Kdo to bude platit tak se pomátl.Já končím.Stačí tel. nová pozemní. |
Carak
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 61 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: Nový ceník CS LinkCSlink jde TOTALne do kopru Rv |
Standa22
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Nový ceník CS LinkJsem sice ctitelem konkurenční platformy, ale mám radost i pokud se konkurenci daří. Žasnu ale nad tím, co kyselosti a zatrpklosti mezi vámi je.Zkuste si jiné dostupné, kabelovku, O2, DIGI, UPC, pak teprv srovnávejte a kritizujte. Jinak do budoucna to bude samozřejmě jen dražší, přibude programů, většina půjde v HD. Vývoj nikdo nezastaví, a jestli na to někdo nemá, ať nebere, proč nikdo neremcá, jak drahé jsou hovory z mobilů a kolik tam platí, a náklady operátorů jsou proti televiznímu vysílání zcela nicotné. :bigeyes: |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
4NervošRozumím ti. Jenže když všechny tyhle služby porovnáš se západním zahraničím, uvidíš, jak je to vše u nás příšerně předražené! Já nechci srovnávat s konkurencí na našem trhu, já chci srovnávat s bavorákem, který žije pár ´km ode mě za hranicema a má všechno mnohem levnější!Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Nový ceník CS Linkzklamaný můžou bejt jenom totální naivkové někde na úrovni předškolního dítěte, co si mysleli, že jim tam všechny ty nový (většinou celkem atraktivní) programy přidá někdo zadarmo. dokonce tady byly takový nápady, že HBO a Cinemax nejspíš budou v géčku. to je naprosto směšnýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Nový ceník CS LinkKdo tu brečí, že je to drahé, nechť si ty prachy přepočte na den a snadno zjistí, že se dostane plus mínus k nějakým 10 Kč. To znamená 3 deci benzínu, půl piva, 4 rohlíky, jednu jízdenku na MHD, nebo co já vím. Takže lidi, už proboha nechte toho věčného hořekování a začněte myslet trošku v souvislostech. Buď si to zaplaťte a čučte, nebo to teda neplaťte a po večerech si o satelitní technice čtěte (ale radši si u toho čtení nesviťte, bo ta elektrika taky není zadarmo)... |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: Nový ceník CS Link4Vorti+Louskacek: Očekávám tady teď jako argument reakci, že Spektrum kostičkuje.... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Nový ceník CS LinkA co když to budu počítat třeba takhle: Gé na rok 2300,-Totálka 3480,- Tady mi to zas takový HIFI nepřipadá. A že bych běhal každej den s desetikačkou k prasátku? To těžko! Na druhou stranu jsme my češi ovce, zvykneme si. |
brambora
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: Nový ceník CS LinkCena a struktura je pro někoho jako já, kdo byl poměrně spokojený s dosavadním Géčkem (14 programů za 200Kc) nepřijatelná. Navíc jsem tak nějak doufal, že podoba Géčka bude zachována a k tomu přidají HD balíček. Něco takového bych si zaplatil.Ale platit o 40% více za víceméně totéž a navíc uvíznout v SD vodách to fakt ne. Leda ještě zkusit vyčkávat, zařídít se jinak nebo hop do Skylinku. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
Wintermutehop do skylinku a ked ti bude nejaký program chýbať čo neni v multi aj tak to predplatíš od cslinku tak že to máš za jedno som to porovnával s upc direct u nás furt jeto lacnejšie a lepšie programy sú na cslinku takžejeto ok R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
bramboraTak nejak,niektori ludia si nechaju skakat po hlave a este sa z toho vytesuju,ze ake je to uzasneČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
akomu sa nepáči cenanech pozerá len základ a hotovo🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
KuponyPrávě jsem poslal dotaz na cslink jestli by byl velkej problém aby v TIPSPORTU prodali zákazníkovi tiket s částkou kterou by požadoval uvidíme třeba to vyřeší dohady o zbylých částkách z kuponů |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Nový ceník CS Linkprosiv vas neviete kedy novy cenniks zverejni aj skylink??? |
david4412
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
david4412od 1.10 bude oficiálna ponuka od skylinku🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Nový ceník CS Linkaha tak dakujem |
david4412
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: Nový ceník CS LinkJeště tu mám jeden náhled: 3500,- se vám zdá moc. No, je to velká cifra, což o to, ale... ...jestli je televize vaše jediná zábava (jakože asi jo, podle tech reakcí tady) a berete měsíčně 15 tisíc (což asi jo a někteří i podstatně víc), tak výdaje na vaši zábavu činý ani ne 2% z příjmu, což je opravdu zanedbatelné. Tohle není rýpačka, ale fakt se zkuste na pár minut oprostit od toho pohledu člověka, který bezhlavě špéruje každou korunu a utečou mu mnohem zajímavější věci. Pamatujte si jednu věc: Peníze a Člověk to jsou dva stejně fyzicky silní bojovníci. Vzájemný zápas vyhraje jen ten, kdo bude mít navrch v duševní sféře. Buďto budete vládnout vy penězům a nebo peníze vám, jiná možnost neexistuje... Všechno je to o přístupu k věci. Zkuste to a uvidíte jak to funguje. A ani nemusíte být pracháči. Například já neberu ani dvacet a prachy mi ode dne mé první výplaty ještě nikdy nechyběly... (autor je řádně pracující člověk s rodinou, není interesován v žádné sektě, neujíždí na návykových látkách a v životě by nedovolil, aby kdokoli z jeho blízkých trpěl nedostatkem v míře větší než únosné) |
Louskacek
![]() |
|
oprava...výdaje činÍ... |
Louskacek
![]() |
|
RE: Nový ceník CS Link:laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
fafejtNo a k těm HBOčkám a dalším kanálům, za ty prachy bych očekával taky kvalitnější obsah. To věčné opakování programů v době HDD rekordérů je ubíjející (vím, že za to CSlink nemůže).Pořád dávají pořady, které cirkulují už rok.Jako prémiový kanál bych čekal lepší programy-to co běželo na HBo ted běží na HBO2, takže přidali vlastně reprízující kanál.Stačí HBO za 2000 ročně !!! |
fafejt
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: Nový ceník CS LinkSamozřejmě, proto mi nechybí ještě HBO Comedy ;P Super tah byl ten Cinemax. A proto si ten balík koupím.Ale kdy, to je ve hvězdách.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Nový ceník CS LinkPodle mě je to drahý...jenom balík mix-1 měs....220 kč a to tam není 6 programů co byli v Géčku ( DOQ,SPEKTRUM,NOVA SPORT,EUROSPORT,SPORT5,FISHINGaHUNTING) Rv :fuming: :crying: |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Nový ceník CS LinkTen mix mi neříká nic, je vhodný nejvíc asi pro děti, to už je lepší mých6, ale kvůli rozdílu jedné 0.04 finské od Totalu je asi jasné, co bych si platil..Nechápu, jak se to někomu(bez ohledu na kvalitu) může zdát drahé. Sedmička toho patoku stojí víc a vydrží jen pár p(nevhodné slovo)uknutí.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |