Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

STV1+2 večerníčky/rozprávky - sadistické praktiky?

Bratia Slováci,
narozdíl od ČT máte večerníčky hned dva a naše dítko na ně přivyklo. Jaksi ovšem nemohu pochopit, že každý den vysíláte večerníčky v jiném programovém čase a tyto časy navíc v podstatě nejsou dodržovány v rozmezí +-15min (o tom, že je leckdy večerníček surově vynechán nemluvě). Lze v tom nalézt nějakou logiku? A jak to zvládají Vaše děti?

Jantars
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: STV1+2 večerníčky/rozprávky - sadistické p...

dobre. dvd. ono sa to zapne a vypne ked sa rozhodneme stlacit gombik. a ak sa jedna o konkretnu ponuku tak dreambox s hdd.

ludo
Registrace: 3/2006

CZ!

Treba sa naučit čítať a pozrieť do tv programu.

MMZILINA
Registrace: 1/2007

To jistě mohu, do toho samozřejmě koukám jak prostřednictvím papíru tak epg, ale je to k ničemu - jak už jsem psal, STV ty programové časy vetšinou nedodrží o +-15min příp. večerníček vynechá úplně. O vážně by mě zajímalo jak to děláte - naše dítě dostává řád 18:45-18:55 večerníček, večeře, vykoupat a cca 19:45 spát. A přes to nejede vlak............ A u Vás? Náhodou si v programu všimnu, že večerníček, který byl včera psán na 18:20 je dnes v 18:05, načež dítko poslušně čeká i desítky minut než se večerníček v 18:25 objeví...... já vím že je to pitomost, ale z pohledu otce dvouletého kluka mi to přijde docela brutus...

Jantars
Registrace: 2/2008

Jantars

Změna vysílacích časů není tak zlá jako závadný obsah večerníčku. Svého času dávala ČT cigá*ské večerníčky - tak to jsem raději hned zatrhnul, protože ukazovaly nepravdivý náhled na nepřizpůsobivé etnikum ;P

gaston
Registrace: 1/2006

ať si od malička zvyká,že je na světě bordel,v dospělosti se mu to může hodit,že se od malička otužoval

pierrepetr
Registrace: 5/2006

moj nazor na to, ako STV vysiela vecernicky tu zverejnit nemozem. dostal by som dozivotny BAN. pred nedavnom, ked na vecernickoch fical syn, bola CT jedina istota. stv sme pozeravali obcas. za nejaky ten rocik nas caka znova vecernickove obdobie, takze zasa skoncime pri CT, kedze deti potrebuju pravidelny stabilny program (nie TV program, ale program.... jasne??? :)))
na adresu vedenia STV iba jedno Rv Rv Rv Rv Rv Rv :fuming: :fuming: :fuming: :zombie: :zombie: :zombie: ;P ;P ;P (viac smailikov nedam, nie su ani toho hodni)

emkac
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra