Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Recording HDTV

Přátelé vysokého rozlišení, víte nědko zda-li některý z HD přístrojů nahrává v jiném formátu než je *.ts?
Pokud takový není tak mi prosím poraďte jak tento formát editiovat bez konverze do jiného formátu (mpg, avi, atd).
Děkuji za ochotu poradit.

Viewerman
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Recording HDTV

Ferguson HF8900HD nahrává v TPO

Cucerak
Registrace: 3/2008

RE: Recording HDTV

TS formát a jeho variace (TP, REC, ...) využívají nebojím se říci všechny přijímače a to proto, že se jedná o formát velice blízký tomu jakým jsou data přenášená v DVB distribuci.

Teoreticky lze H264 TS převést (pokud ten nevyhovuje) bez ztráty kvality a dlouhého čekání na alternativní kontejnery MP4 a MKV. Anebo se ztrátou kvality na libovolný jiný oblíbený formát.

S editací TS si s větším či menším uspěchem (loterie jak kdy) poradí PC programy typu Dvr studio hd, TS Packet Editor, h264ts_cutter, TsRemux, AviDemux.

Osobně preferuji program VideoRedo TVSuite H264 který dle mých zkušenosti o třídu přesahuje konkurenci svými možnostmi, spolehlivostí a snadnou obsluhou. Bohužel není zadarmo a verze vhodná pro úpravu H264 TS bude veřejně dostupná kolem 11/2009.

Wintermute
Registrace: 2/2007

corel video prox2 si tiež poradí zo súborom TS.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Vsetky prijimace ukladaju v rovnakom formate a je uplne jedno aku koncovku tomu priradia. Ukladaju to co sa vysiela. Proste nedokazu v realnom case enkodovat signal, nato maju slabe procesory...

PEPE8989
Registrace: 12/2007

Neviem, co myslis "bez konverzie". Potrebujes minimalne TsRemux a mozes palit. Ked chces menit kontajner program Super je volny. Alebo to co napisal Wintermute. Ja pouzivam na napalovanie TMPGEnc Authoring Works 4 v torrentoch je na to crack, staci pridat *.ts a palis na hocico.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

Papírově se na bezztrátový střih jeví použitelně i novinka "Smart Cutter for DV and DVB". Více zde, cena $40.
http://www.fame-ring.com/smart_cutter.html

Wintermute
Registrace: 2/2007

Jsem skutečně potěšen vašimi radami, zkušenostmi, ochotou a fundovaností odpovědí. Mnohokrát děkuji za rady, tipy a musím se přiznat, že jsem to opravdu nečekal a budu si muset vylepšit můj názor na kvalitu tohoto fóra, který v minulých letech dost utrpěl.
Ještě jednou mnohokrát děkuji všem.

Viewerman
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra