![]() |
|
Úprava PMC tabulky pro EMU i SkylinkPoradí někdo jak na to? Teď mudím mít zapnuto u H5400 CARD+EMU+S pro EMU a jen CARD pro Skylink. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
re :si sa s koňom zrazil |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
RE: Úprava PMC tabulky pro EMU i SkylinkPokud nesdíláš, tak nemusíš mít zapnuté CARD+EMU+S to je poloha pro sdílení. Pouze pro EMU je vhodnější poloha CARD+EMU. Podívej se na cssf do sekce Humax, podsekce: Co se dá dělat s Humax 5400. Mohla by tam být nějaká hotová ke stažení, minimálně je tam někde několikrát popsaný návod jak si takovou vyrobit. Pokud to nenajdeš(budeš muset listovat dost dozadu, tak sem hoď ICQ nebo Skype a vyrobíme jí. |
JoséBrtník
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
@JoséBrtníkDíky za ochotu. Já vím, že S je pro Seasson, tedy sdílení, nebo nějakou PC emulaci. Fór je v tom, že na CARD+EMU mi nejede ani EMU a ani CARD. Jede to jen tak jak jsem to popsal. Skype: milos_m1 |
gaston
![]() |
|
RE: Úprava PMC tabulky pro EMU i SkylinkTo je nějaký divný. Emu by mělo normálně chodit na Card+Emu a karta Sky Link na Card. A po úpravě karta Sky link taky na Card+Emu. Card+S+Emu a Card+Emu+S jsou opravdu jen pro nějaký Card Server. No podíváme se na to. Pustil jsem Skype, ale jsi OFF. |
JoséBrtník
![]() |
|
JoséUž jsem online. |
gaston
![]() |
|
RE: Úprava PMC tabulky pro EMU i Skylinkked si otvoris PMC tabulku napr. od bora.bilgeho tak prepis ident OD03 na 0000 a pojde Ti EMU aj karta.V zivote ma stretli 2 lasky - manzelka a stolny tenis
|
2003begi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
@2003begiJo už jsem mu poslal jednu starou na kterou to chodilo a koukal jsem, že jediný rozdíl je, že je tam vyhozené 0D03 u Card+Emu. On mi poslal, co tam má, tak jsem mu to u ní vyhodil všude. Tedy i u Card+S+Emu i u Card+Emu+S a poslal mu ji zpátky, takže by mu to mělo běžet. |
JoséBrtník
![]() |
|
Díky chlapiVečer vyzkouším. |
gaston
![]() |
|
![]() |