Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kvalita obrazu HBO, HBO2 a Cinemax u CS Linku

Pro satelitní příjem českých programů zatím používám kartu Skylink. Mám velký zájem o filmové kanály HBO, bohužel tento poskytovatel neumožňuje předplatit si HBO nebo CS Film, aniž bych si musel předplatit jakýsi pofidérní balíčk Multi, o který nemám sebemenší zájem. Nicméně katry CS Link tuto možnost umožňují - nabízejí filmový balíček HBO, HBO2 a Cinemax za celkem přijatelnou cenu (pokud je obraz ovšem kvalitní). Vím, že momentálně má CS Link promo akci, ale bohužek jejich kartu zatím nevlastním a proto nemohu zkontrolovat kvalitu obrazu. Chtěl bych tedy poprosit ty, kdo tuto možnost mají, aby mě řekli, jestli tyto filmové kanály jsou již vysílané v poměru obrazu 16:9 s originálním zvukem a zda se obraz dá porovnat s například ČT1 nebo ČT2 ve stejném paketu. Pokud by kvalita obrazu byla jako např. u TV DIGI, o tento balíček bych neměl samozřejmě zájem.

jerry1954
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kvalita obrazu HBO, HBO2 a Cinemax u CS Li...

Da sa porovnavat kvalita obrazu u programov,ktore maju rozdiel v datovych tokoch v pomere 1/3?? t.j. CT maju 3 nasobne vyssi datovy tok

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

to by ti popsal nejlépe Lubbik...a tušim,že psal very good... R^ R^ R^ R^ R^ i já to tak vydim

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Ale on pisal iba o HBO2,ze good,na HBO sa pytal,ci to tak mienite nechat (zjavne sa mu to nepozdava)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

No já

bych řekl,že kvalita všech těchto programu je naprosto stejná jako v UPC-tedy nic moc.Navíc dva z nich komplet 4:3.

hobo
Registrace: 1/2007

presne tak, film kterej je 16:9 se vysila 4:3 s pruhama nahore dole. me je to fuk, prepnu a mam to na cely obrazovce.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Přesně tak, jak se tady píše. HBO2 myslím, velmi dobré 16:9 (ČT je ale lepší). No a HBO a Cinemax 4:3 s pruhama nahoře a po zazoomování na 16:9 není ten obraz takový jako u HBO2. Ale pořád je to zase lepší než třeba Filmboxy.

jirka67
Registrace: 2/2006

Ale

to roztažení dost degraduje rozlišení obrazu ne?Minimálně o tolik procent,kolik zabírají ty černé pruhy.Nebo se pletu?

hobo
Registrace: 1/2007

re:

odpověď máš v komentářích pod článkem o nových tarifech CS linku.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

ešte tam doplniť HBOcomedy časom a bude ok R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Dovolte příspěvek. Jse 3dny vlastníkem Panas. TX-P 46G10E. Mohu s čistým svědomím říct, že kromě HD programů je to víc než bída. Za tento TV mimo programy HD jsou vyhozené peníze. Mám kartu Gital čili CS Link a Humax HDCI 2000. Do teď jsem to sledoval na uhlopříčce 72 cm tři roky staré Sony.a tam to bylo ještě jakš takš.Vím, že má každý jiné nároky ale TV si kupuji především pro obraz. To co nám nabízí je jak jsem již napsal bída. Dám přednost menšímu množství programů ale s dobrým datovým tokem.

tatin
Registrace: 8/2007

tatin

"si kupuji především pro obraz"

a nakej zdroj pro ten kvalitni obraz jako mas? nebo za kvalitni zdroj povazujes SD signal a upscaling na tvoji TV? ;)

kdyz budes mit NovaHD, pripadne ja nevim CTHD blbej obraz, tak se rozciluj, jinak si pockej kdyz SD vypadne z ponuky..

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

No právě. Ani ten SD není kvalitní, mnohdy na úrovni VHS.

tatin
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra