![]() |
|
Hádanka pro odborníkyTipněte si,kde je chyba,cs-link vše OK,pouze 12525 V se seká a rozpadá obraz. |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 381 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 117 | |
![]() |
|
RE: Hádanka pro odborníkyJinak tohle je tak na 5 minut i s tou sodovkou. Změřím signál u lnb, na konci svodu, připojím svůj kontrolní a vezu ho do prčic.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Hádanka pro odborníkyupřesnim...5050 a 6000 jsou totožné stroje akorát 6000 je na kartu a 5050 na moduly...a právě s např diablem se velmi silně zahřívají..... Rv ale 6000covku s blbym elitem? to slyšim poprvé...mistr Míka který je dodává velkoobchodně nic neříkal :bigeyes:Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
verismám jich v terénu asi 500,reklamací asi 5 max.,ale rozeber si jeden,blomby nedrží a koukni na elyty ,na 10v a je jedno,kde nakupuješ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Hádanka pro odborníkyTomik přesně tak....taky jsem hádal "svod" 13nebo 18V to je pak jedno :))) :))) :))) :)))Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Hádanka pro odborníkypieer: tento problémek měli hl. Kaoni....bože,jak tam někdo může dát takovýto kondík?....žeby dohoda servisu s výrobcem? :))) :))) :))) :)))Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Hádanka pro odborníky1% reklamací to je celkem pochvala pro topfield,ale co bude za rok,za dva |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Hádanka pro odborníkyZa rok za dva už lidi budou už kupovat HD receivery a SD hodí někam |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Hádanka pro odborníkyJinak tento thread dostal (v tomto prime-time-u) od 22.00 do 24.00h celkem 78 reakcí. Což je cca každou minutu a půl jedna.. ;)Guten nacht! Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Hádanka pro odborníkytaky guten necht R^Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
Tomik535O to mě opravdu nešlo,já se k PC dřív nedostanu,ale tento problém může někomu pomoci,nejen nám ,kteří jsme se 2 hodiny bavili,ale i dalším,kteří si to najdou ve vyhledávači v budoucnu,dobrou noc. |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Hádanka pro odborníkyNie som monter,sat prijimac sam instaloval iba parkrat znamym,ale zavadu prijimaca viem do 5 minut.Vzdy si zoberiem svoj etalon stb,aby som pripadne vylucil zavadu stb. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 607 |
![]() |
|
RE: Hádanka pro odborníkyS tímto kmitočtem a pol. bývají problémy... nejčastěji LNB a nebo stačí 2 m starého kabelu pod fasádou co chce zákazník využít :-) Jinak prima diskuze :-)) |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: Hádanka pro odborníkyKdyž jsme u TF 6000CR. Setkal jsem se s jinou kuriozitou, kterou jsem neviděl. Vše chodilo z 23,5 normálně mimo jediné věci. A to trp. kde je TA3, STV1, STV2 atd. Nechápal jsem vůbec proč tomu tak je. Pak jsem usoudil, že je to jediný trp. který tam má korekci 2/3. Pomohlo přehrání firmware. |
JoséBrtník
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
problémů u tf6000CR je vícNejsem teda odborník, jen tenhle přijímač doma asi rok proháním, a mám vůči němu další výhrady, které tady nikdo nezmiňuje:Dost zoufale zobrazuje titulky, teletext strany 888, 891, 892 na TV5MONDE FBS, TV5MONDE Europe, ARTE - u všeho většinou prohazuje špatnými znaky, háže špatné diakritiky(což je docela u francouzštiny k vzteku), toto se zhoršuje s teplotou, občas se restartuje celý přijímač(asi je mu z těch titulků moc horko). Dále při určitém setřídění Oblíbených se přestane zobrazovat EPG u stanic na Astra3-CSLINK. To vše s posledním firmware. Ty titulky mě docela štvou, víte někdo o nějakém přijímači, který na uvedených stanicích zobrazuje titulky bezvadně? |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Hádanka pro odborníkyJiz to tady bylo receno,prdnu tam pristroj PRODIG-5 a tim padem za nekolik desitek vterin je jasny problem v prijimaci. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Hádanka pro odborníkylkfreak - tenhle "výrobek" jsem měl doma dvakrát a vícekrát práh mého domu už nepřekročí... ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxone, doporuč co teď máš a jestli to umí titulkyTitulky bez problémů?Díky. |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 117 | |
![]() |
|
![]() |