![]() |
|
Aktivace programů na Skylinktak jsem si u prodejce aktivoval balíček MULTI na Skylinku...vše OK až na to, že nejdou oba Filmboxy a Nostalgie. Na ČT to mám...zápisy nepřicházejí (je to už asi 2 hod.) |
žlab
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 523 |
![]() |
|
Aktivace programů na SkylinkPokud jsou v přijímači nastavené frekvence, zkusil bych reset, nebo ještě z netu reautorizaci karty. Také možnost zpátky k prodejci a reklamačka. |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
žlabv prvom rade napis aky mas stroj a ci je karta v module alebo v univerzalnej citackeParabola gosat 80fe lnb Golden interstar, primac Golden 7800, Dmsis320, Opensat9500, motor sg2100, karta Skylink a Gital.
|
milan007
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
Aktivace programů na Skylinkmám Topfield 7710 HDPVRkarta je v modulu IRDETO ....dříve to normálně šlo Programy jsem aktivoval u prodejce...takže reaktivaci karty asi nemohu provést...nevím. |
žlab
![]() |
|
Aktivace programů na Skylinkjinak v přímači nastavené frekvence jsou..kvalita i síla signálu - oboje 99 procent |
žlab
![]() |
|
Zkusil bych tadyhttps://registrace.skylink.cz/cms_eshop/CARD_FindCard.do?operation=new_login |
smscz
![]() |
|
modulmam kartu skylink registrovanu na slovensky region, chcem este jednu na cesky reg. , mam prijmac s dvomi slotmi, jaky modul potrebujem |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
modulAby se nevyskytovaly hlášky(dvě stejné karty se hádaj), jedině Mascom CRW Irdeto.http://www.mascom.cz/sat/_Sat.htm |
smscz
![]() |
|
re: smsczjá se díval na web Skylinku na Informace aktivních služeb (Správa karty)je tam krom jiných stanic (nevím co to je): Spi pack Multi 1 Multi 4 |
žlab
![]() |
|
re: smsczty karty se nehádají...zkusil jsem je i jednotlivě...a výsledek stejný...nic. |
žlab
![]() |
|
žlabSpi je právě Filmbox atd.pod tím jsou 4 modrá "tlačítka", jedno z nich je reautorizace karty |
smscz
![]() |
|
konečně!tak už mi to naběhlo...po cca 4 hodinách...ale jde to. Děkuji všem za rady ...díky :8) |
žlab
![]() |
|
žlabna modul (hádání karet) se ptal někdo jiný ;) |
smscz
![]() |
|
re: smscztakze pri lacnejsom module to bude blbnut...? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
modulTěžko povědět, jedině vyzkoušet, záleží na přijímači, na modulu.U Mascomů jdou tyto hlášení vypnout. Pak není co řešit. |
smscz
![]() |
|
![]() |