![]() |
|
Přenost AV signálů včetně IRDobrý den.Můj přítel chce instalovat 3 receivery k 3 TV.Ale nechce propojovat a vrtat zdi mezi jednotlivými místnostmi ale chce receivery umístnit v jedné místnosti a odtud přenášet signál k televizorům bezdrátově.Na internetu jsme objevil systém SkyFunk 4 pro převod Av signálů včetně IR signálů pro DO.Teď je ale otázka zda-li se nebudou povelem IR ovládat navzájem všechny 3 receivery současně,nebo toto řešit pořízením tří různých značek receiverů aby k tomuto nedocházelo.Děkuji za rady a tipy. |
Novak
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: Přenost AV signálů včetně IROsobně bych do toho nešel.A co tam má za zobrazovače?CRT?Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Přenost AV signálů včetně IRMá LCD televize .Také si myslím,že to je zvláštní požadavek jemu hlavně vadí ten koax jak by se pokládal(je to v paneláku takže v tom má jistou pravdu )ale přesto ??Ještě jeden dotaz lze na sat použít ten slabý koax a v případě,že ano tak jaký typ do toho bych ho mohl přemluvit(někde jsem zahlédl i zcela plochý ale jesli nemá velké ztráty ten je myslím pro vložení do okna apd. |
Novak
![]() |
|
RE: Přenost AV signálů včetně IRJá myslím, že všechna řešení, u kterých nebude receiver u příslušné televize a propojen s ní scartem, v lepším případě hdmi, jsou špatná.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Přenost AV signálů včetně IRhttp://elektro.nej-ceny.cz/400/bezdratove-prenasece/ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
A hlavněpozor na WIFI i u souseda-spolehlivě tento přenos zruší. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
@hoboNevím jak je to s přenosem audio video ale IR jede v pohodě mám to spolu s WIFI a neruší se to |
slapet
![]() |
|
RE: Přenost AV signálů včetně IRDík za rady asi do toho opravdu nepůjdu v paneláku a jak píšete wifi a rušení ono přenos IR je jen krátký povel ale přenos audio video je trvalý.Tak ještě jednou dík a pokusím se ho přemluvit do klasiky kabel je kabel. |
Novak
![]() |
|
No právějá mluvím o trvalém přenosu a se zruší zcela stoprocentně-vlastní zkušenost.Pracuje to na naprosto stejné frekvenci. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
@hoboDík za zkušenost nevěděl jsem ani jsem nezkoušel, zas o něco chytřejší. |
slapet
![]() |
|
RE: Přenost AV signálů včetně IRJsou i na výběr typy jestli na 2,4 nebo 5 GHz |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
Prenos avTen tvoj známy určite komplet prerábal celý byt a pri takýchto robotách sa často zabudne na takéto "maličkosti" ako sú rozvody tv.To isté platí pri stavbe domov, káble ponaťahované všelijako a takým spôsobom, že sa s tým potom žiadne zázraky robiť nedajú.Treba ho presvedčiť, že bez káblov to nejde.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 317 |
![]() |
|
RE: Přenost AV signálů včetně IRBez kabelu to je špatně. Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Přenost AV signálů včetně IRbezdrotovy prenos je kvalitativne velmi slaby, nehovoriac o ruseni susednych wifi routrov - v panelaku nepouzitelne |
Director
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
![]() |