![]() |
|
prijem satelituKto by mohol poradit.mam homecastS3000cicr,nastavil som ho presne na juh Astra1.Signal neni ani na astra1 ani na astra3.Ked som pripojil k nastavenej paraboli AB-Cryptobox signale nabehli vsade.Preco na Homecaste nefunguju?Poradte!!!!! |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
RE: prijem satelituco disec? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 382 |
![]() |
|
RE: prijem satelituVsetko nastavene OK.Jeden aj druhy natocia druzice,ale na homiku to nefunguje.Sam som z toho prekvapeny lebo doteraz nic podobne sa mi nestalo.Signal mi nabehne max.na dvoch TP.Ci uz na astre1,alebo na Astre3 a to tak 72 percent.Proste mi to neda,lebo Homiky su masiny. |
sano1
![]() |
|
RE: prijem satelituMenu - anténa - 0000pod číslem 1 je Astra 19,2°E , typ přepínače: diseqc , možnosti A pod číslem 11 je Astra 23,5°E , typ přepínače: diseqc , možnosti B takto funguje monoblok, pokud máš 2 lnb a diseqc tak záleží na tom který lnb máš na kterou družici a zapojenou v diseqcu, podle toho přiřadíš písmeno A=1,B=2,C=3,D=4 Pozor!!! Homecasty jsou vybíravý na diseqcy, v pohodě mi jede GI a EMP, 100% nejede z diseqcem značky CHESS |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: prijem satelitudik za odpovede.Ale:doteraz som pozeral na homecaste obycajne Astru3,ktorym som si natacal aj ine druzice.Z znicoho nic sa mi stratil signal a ked ho mam tak najviac na dvoch TP.Skratka signal neni.12565h-bez,11992-bez,atd.Mal som vrezerve AB-Cryptobox na ktory signal je na vsetkych TP.Proste Homik odmietol poslusnost.Nastavenie by malo byt OK.Disqe-usals. |
sano1
![]() |
|
RE: prijem satelituukázka jak nemá být dotaz položen.mám homecastS3000cicr,nastavil som ho presne na juh Astra1???mám motor ???,mám singl LNB atd.... |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
Homecastdej tovární nastavení, znovu vše nastav a pojede |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
![]() |