Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Jakou LCD

Zdravím všechny! Chtěl bych od vás poradit, jakou LCD televizi si koupit zhruba do 10-12 tis. Kč? Nevím jestli je to důležité, ale mám v plánu ji dát na zeď a hojně využívat pro Playstation 3 :) :) Díky za všechny slušné reakce ;) ;)

Marty20
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jakou LCD

porovnej třeba tohle
www.alza.cz/profesionalni-lcd-displej-24-hp-l2475-d100580.htm

s tímhle
www.kasa.cz/televize-audio-video/koupit/908823/lg/lg-32lh3000/

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vortimond: ano, aj ked dnes uz slusne monitory maju jas 400 cd a kontrast 20000:1 a viac, co pre potreby PS3 myslim postacuje, ja mam taky monitor docasne pripojeny na receiver Pioneer doma a funguje absolutne spolahlivo (docasne znamena, kym nekupim nejake slusne LCD), pokial autor prispevku bude pouzivat panel aj ako TV (co asi bude), nech ide kludne do tych Samsungov a LG :) ja rozumiem (na rozdiel mozno od Antonina) aj podmienkam financnym, napriek tomu je moj nazor na lacne LCD a plazmy nemenny (v tomto pripade som skor zastancom dlhodobejsieho sporenia a zakupenia vyssej kvality)

sgi320
Registrace: 6/2008

díky všem. jenom pro doplnění, budu ji používat jako tv jako monitor pro ps3 i jako druhý monitor pro pc čus jdu nakupovat!

Marty20
Registrace: 4/2006

SAMSUNG LE32B554 je ok, pokud opravdu trváš na 32 palců,jinak ještě pouvažuj o větší abys jednou sám sobě nenadával já jsem vůl proč jsem navzal aspon 42

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

Jo jo, akvaristům připadá velká i 32", po několika týdnech si zvyknout a začne se zdát malá i 46"...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Komu neni rady,tomu neni pomoci.On na to casem prijde :))

tazi
Registrace: 10/2007

mno...

No, to je tedy hustý. Markety, LG, Sharp, Samsung... ;P

HiFiOK
Registrace: 12/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra