Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ariva 200 Burning flash is failed

Zdravím, protože mi nefungovalo otáčení satelitu přes diseqc 1.2, ani přes USALS, rozhodl jsem se, že se pokusím aktualizovat firmware přes null modem. Download proběhl úspěšně, ale v druhé fázi vyskočilo chybová hláška...Burning flash is failed a přístoj od té doby nefunguje. Mám prosbu. Mám vyreklamovat přijímač...uznají mi reklamaci nebo co s ním??? Díky za odpověď.

petr121
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Ariva 200 Burning flash is failed

flashovat stroj bez znalostí je velmi nepříjemné...
Udělal jsi základní chybu a to, že když jsi otevřel STB EROM Upgrade v položce Parity jsi nechal Even, musíš zadat Mark-udělej to a přehrej to originálním softem, mašina ti začne šlapat, další aktualizace se dělají přes USB flešku v menu stroje

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

@petr121

Jako reklamaci ti to určitě neuznají

Prosat
Registrace: 8/2005

RE: Ariva 200 Burning flash is failed

Díky za rady.

petr121

Asi jsem něco po... Daný postup od Babui jsem dodržel a vyskočila stejná hláška...A ještě jeden dodatek. Přístroj nejde zapnout a display ukazuje ASH. Myslel jsem si, že update přístroje bude podobný jako u starého Fergusona AF 8018 UCI a ouha.

petr121

Update jsem prováděl pomocí flešky, ale když jsem chtěl vyzkoušet nejnovější patch, tak mi sice STB načetl flešku, ale nenašel daný soubor.

petr121

ahoj petr121, rozchodil jsi to? Měl jsem nemlich ten samí problém, taky jsem nechal EVEN a stejná hláška. Mě se povedlo díky radám Babuie to napravit.Tímto mu chci moc poděkovat R^

chabryf
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra