Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skystar HD2 + CI Slot

Nevie niekto poradiť, kúpil som si CI slot, CAM modul Cryptoworks a Skylink kartu, skúšal som to v DVBviewer, dá sa vojsť do menu "show CAM" a piše tam ze skylink, ale zápisy na kartu nechodia, dokonca nejdu žiadne voľné stanice ked je zaškrtnutý v settings pri karte, že "has CI module", keď to odškrtnem tak zas voľné stanice idú, ale pri kodovaných napíše "no hardware available". Skúšal som aj dvbdream, ale tam mi pri CI, keď aj zaškrtnem aktívne tak ostatné políčka su šedé.

Ajax171
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skystar HD2 + CI Slot

Nejlíp mi s Gital kartou funguje Progdvb a DVB Dream. Se SKylink kartou to bude samý

netace
Registrace: 12/2008

Skystar

Nemáš kartu obráceně ?Vyndej kartu a znovu zasuň.Co dodaný softwer ? :(( :lookaround:

2 x Vantage 8000S + 160 HDD, Vantage HD 7100,Technisat HD8SX ,T-90,Multibeam E 85,parabola 100 Al

karxyz
Registrace: 8/2007

Karta ja dobre, keď ju dám obratene tak mi napíše vložte smartcard.

Ajax171

nějaký soft

http://uloz.to/2515133/sat-prehravace.rar

netace
Registrace: 12/2008

No skúsil som aj ProgDVB v nastaveniach CI modul načíta, len ďalej nič. To stačí nechať zapnuté na nejakom programe aby došli zápisy, viac nič?

Ajax171

Karta se obracene do cam modulu nedava, ale dava se obracene cam modul do ci slotu. Aspon ja to tak mam v pc. Ci slot je v pc "vzhuru nohama".

parnicek
Registrace: 4/2007

CAM modul je zasunutý dobre, obrátene mi ani do CI slotu nevojde. Skúsil som vybrať CAM modul v dvbvieweri išli programy normálne aj voľné aj cez vplug, zasunul som CAM späť, tak nejde nič, dokonca ani voľné.

Ajax171

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra