| 25.07.2007, 16:26.10 | |
Antonín a české-slovenské kartyAhoj Antoníne,doufám,že ted některým vyřešíš výměnu karet,jak jsi tak veřejně propagoval emu.Mám ted tady známeho,co díky tvému přiblblému názoru přišel o oficiální kartu a není sám |
![]() Prosat |
| 25.07.2007, 16:29.25 | |
RE: Antonín a české-slovenské kartyako dakto mohol prist o oficialnu kartu vdaka propagacii EMU dajakeho Antonina ? |
![]() lubor |
| 25.07.2007, 16:37.38 | |
@ProsatA proč se ten známý neporadil s Tebou takovým ,,odborníkem" a chytal lelky po forech....Na Tebe si taky pamatuju jak jsi rozhlašoval když udělala cca před 2 roky Premiere tu první velkou dekodovací změnu že už nikdy !!!!! Premiere v Emu nepojede a pořád si s tím otravoval..a D+ to samý a ejhle..chybička se vloudila. Tak nechápu jak to mužeš svádět na Antonína Utři známému slzy a dejte si panáka. |
![]() pat |
| 25.07.2007, 17:29.57 | |
co si ja pamatam......tak Antonin propagoval skor karty......... |
![]() gorefan |
| 25.07.2007, 19:05.06 | |
@ProsatTaky nechapu jak mohl prijit a kartu diky emu.A ze si zrovna stezuje Prosat, ktery v Ostrave natahl tolik lidi,tomu uz vubec nerozumim.Antonin aspon pomuze a zadarmo, a netaha z lidi penize jako ten Ostravsky odbornik.Prosate ,doufam ze se aspon Antoninovy omluvis.Cau |
![]() ivos55 |
| 25.07.2007, 21:24.34 | |
@ivos55To jsi si spletl,ale s někým jiným,ja se mu nemam za co omlouvat,že podporoval emulaci czechlinku a nynější problémy,neboj,za chvíli emu skončí tak jak tak |
![]() Prosat |
| 26.07.2007, 00:07.18 | |
RE: Antonín a české-slovenské kartyNo pokud myslíme stejného Antonína,tak pochybuji,že by někdy podporoval emu. |
![]() petr47 |
| 26.07.2007, 07:44.47 | |
RE: Antonín a české-slovenské kartyOn nikdy nic,jen si hraje a ostatní si musí koupit novou kartu |
![]() Prosat |
| 26.07.2007, 10:11.07 | |
RE: Antonín a české-slovenské kartyJá si skutečně jenom hraju.To je jediná pravda. Nic neprodávám, nic nekupuji. Mám různé názory na svět, a jestli se jimi někdo řídí nebo neřídí, je jeho věc. Zejména u jelimanů je mi to úplně fuck. Pokud se týká karet, tak já si skutečně platím všechny programy, na které se dívám. Mnohokrát jsem laikům tady i jinde doporučoval, aby se neorientovali na emulaci, ale spoléhali na jistotu karty a brali emu jenom jako třešničku na dortu, případně dočasné či prozatímní řešení, dokud funguje a až přestane fungovat, aby si koupili kartu. Jednomu jsem tady před pár měsíci radil přímo, aby si kartu koupil hned a emu se vůbec nezdržoval, protože to stejně za pár týdnů fungovat nebude. Mnohokrát jsem tady i jinde napsal, že udělat neulomitelný (bez použití velmi speciální a na světě jen málokde dostupné techniky) kódovací systém není problém (technicky). A že bych to uměl udělat i já, takže doba kdy na to všichni provideři přejdou je dána spíše organizačním a obchodními otázkami (nutnost vyměnit karty, kodéry, licnece, smlouvy, obchodní záměry, marketing...) Kromě toho si myslím, že trvalé koukání bez placení není žádný studijní experiment, ale krádež. Ne že bych se nikdy podobného činu nedopustil, nechci tady moralizovat jako kdysi Jaivan, ale pokud koukám jaksi dlouhodobě, tak bych platit měl. Stejně tak jsem ovšem vyjádřil mnohokrát myšlenku, že způsob existence ČT je založen na podvodu se státní televizí, podvodu se skrytou daní, a viditelném podvodu s manipulací s neúměrnou cenou karty, z jejíhož prodeje zisky kamsi plynou, a to nikoliv koncesinářům. Myslím, že Kavčí hory vedené komunistickými pohrobky jsou prolepené a prolezlé korupcí od sklepa na půdu a že by se okamžitě měla připravovat privatizace. A taky jsem to mockrát napsal. Prosate, přejmenovávám tě na Jelisata. |
![]() Antonín |