Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

da vinci kód na nově

dneska ve 20:00 v HD
www.youtube.com/watch?v=nYfUUnjAz1g
vynikající námět, skvělá hudba, občas nějaká ta povedená působivá scéna, Tom Hanks v hlavní roli, celkově to není špatné

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: da vinci kód na nově

Ok kdy ty koukáš na Novu.. :)) :))

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

nikdy, ani jí nechytám, ale tohle je celkově jeden z těch lepších filmů. pochopitelně na pár místech silně přestřelili, ale celkově ten film není špatnej

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

nechápu kdo může koukat na film který už musel každý vidět na všech možných televizích nebo v kině a ještě každých dvacet minut koukat na dvacetiminutovou stupidní reklamu, jdi někam z přiblblou novu, jestli tedy nejsi zaměstnancem novy tak to bych pak pochopil jinak ne

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

nebo abych byl přesnější, proč se mi to líbí. ty krátký historický záběry, který jsou tam několikrát k vidění, tak jsou dost ohromující a fantasticky natočený, minimálně dvě další scény jsou tam pěkný - ta závěrečná, a potom ta scéna, kde Tom Hanks musí otevřít ten cryptex je vizuálně perfektní a celkově původní námět mě zajímá, často se to kritizuje jako čistá a absolutní fikce, ale já si myslím, že ty výklady jsou originální a perfektně promyšlený (v knížce) a nakonec da vinci to tak opravdu nakreslil.

vortimond

fpsfps

to by mě zajímalo, když jsi psal dřív, že sleduješ často MGM a HBO (kromě těch všech možnejch sportovních programů), tak filmy máš docela rád, ne? no ale potom nechápu, co ti na tom tak vadí. když má někdo rád filmy, tak by měl mít jednak trochu pochopení pro lidi s podobnými zájmy, a potom by měl mít taky pochopení pro to, že někdo filmy sleduje víckrát a dokonce si některý kupuje za nemalý finance na dvd nebo bluray. to je celkem běžný.

vortimond

je to prosto perfektný film a tie vaše bláboli okolo toho si možete strčiť do prde..............

Prajem Vám krásny a ničím nerušený deň!

furko33
Registrace: 4/2009

když se to srovná třeba s podobnýma pokusama ČT natočit něco ve stylu akt x (seriál Strážce duší s Vaculíkem a Norisovou) tak je to naprosto dokonalý

vortimond

@vortimond: jak si asi snadno umíš představit: celej dan brown a všechny aplikace jeho best selleru mě se.rou. to ale neznamená, že vaše názory nerespektuju. víc mě deprimuje, že neumím to, co zde přispívající mají dávno a dávno za sebou.

knawi
Registrace: 3/2007

dan brown jenom napsal román a použil tam některý věci, který se vyskytujou už desítky let běžně a byly napsaný ve spoustě spekulativních knížek na trochu podobný témata. ta historka o templářích a chrámu v jeruzalémě třeba. a pár dalších. ale protože jsem toho přečet dost málo, tak netuším vůbec kdo první přišel na ty originální výklady da vinciho obrazů, ty jsou skvělý.

vortimond

Prúser v tom, že som čítal knihu skôr ako videl film.Film ma nezaujal..... Rv

hiero
Registrace: 11/2007

@ hiero: vetšinou to tak bývá, že je předloha lepší než divadlo, film, co mně se týká stála kniha za ho.vno - možná modernější, ale ne lepší edgar wallace - spíše bull shit.
@ vortimond: takže, samozřejmě podle mě, špatný námět.
docela milý téma, sem se nehodící, určitě je lepší martinů na dvojce, než vypočítavej dan brown

knawi

souhlas s Vortikem! na tento film jako jeden z mála se dá dívat několikrát....stále fascinujici a poučné na skoro nejvyšší urovni.Přesně jak psal Vort...srovnání nějakého Vaculíka s tímto filmem je jako slon a blecha!

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

@ cb21: no kdž je to poučný!? co na to..

knawi

ale chápeš, když se teda nebudeme chvíli bavit o samotnejch kvalitách toho filmu jako takovýho, tak vůbec nejde ani tak o ten děj, dokonce ani o hlavní téma. fascinující na tom je, že některý ty výklady jsou perfektně věrohodný (hlavně když jde o ty obrazy) a da vinci sám byl zajímavá osobnost. on byl něco jako velký učitel dědek drchlík v seriálu návštěvníci :))) a různý texty (nejenom texty) z minulosti jsou plný hádanek a dají se v tom nacházet inspirující a originální věci. a komu se ta knížka líbila, tak ho to asi zaujalo a já si myslím, že perfektně oprávněně.

vortimond

jasně, jsem proti tý knížce zaujatej, před lety byl syn pohoršenej, že ji nemáme a koupil ji. moje norská neteř tu knížku zhltla. samozřejmě bys nemluvil o věrohodný pohádce a o genialitě da vinciho je mnoho důkazů, nepotřebuje úspěšnýho spekulanta d.b. s obecnou (populární) poptávkou.
ale vím o čem mluvíš, jsi odborník a obdivuhodně znalej divákákjsem v pr. páč neumím otevřít file v adobe rar, to je problém! a vzhledem k svýmu stáří se obávám, že ae už s tím nevypořádám :laughing: R^

knawi

Navrhujem pre vortiho samostatne forum o programoch, lebo jeho prispevky su cim dalej len o ... ale to mi asi neprejde

marek66
Registrace: 6/2006

Datový tok

Celé 3 hodiny (včetně vložených reklam) bylo v nativním HD streamu něco přes 17GB (oproti Strážci z minulého týdne nárust datového toku). :bigeyes:

XBOX360
Registrace: 7/2009

tak já na da vinci kód nekoukal, já čuměl na širu mistra leonarda:laughing: a bylo to celkem slušný. Jinak k tomu datovýmu toku, tak nevim jak v součastné době skylink, ale cslink jede od přidání novejch programů na datovej tok pouze okolo 7mega,;P předtím to bylo okolo 9mega a to i u skylinku :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Fakt čím dál míň chápu mentalitu těchto lidí (čechů a slováků). Jeden napíše, že se mu líbí film, X dalších ho za to pojebe (nechápu, proč nestačí napsat buďto "mně se to líbí" a nebo "mně se to nelíbí", a je nutné hned autora za jeho názor napadat), a pár zbylých začne navrhovat úplné zmatiny. Proboha, lidi už se fakt vzpamatujte a začněte se chovat trochu normálně. Naučte se vyslechnout cizí názor ikdyž vás to stojí čas, naučte se komunikovat s lidmi ikdyž z toho nic nebudete mít... Začněte se chovat slušně ikdyž vás zrovna nikdo nehlídá a nestydíte se, protože sedíte anonymně kdesi na druhém konci drátu, přestaňte jednat jako dobytek a omlouvat to tím, že někteří jiní jsou ještě horší. Pochopte už konečně, že ÚPLNĚ VŠECHNO je jen a jen o lidech. O těch nejobyčejnějších lidech, tedy i o vás. Co si nevybudeme a nevylepšíme my sami, to za nás nevybuduje nikdo (teď mám na mysli budování nikoli hmotných, ale duševních statků). Zkuste místo psaní reakcí na tento příspěvek radši o tom co píšu prostě jen přemýšlet, možná pochopíte souvislosti se spoustou věcí, které se dějí kolem nás...

Co se mě týče, má reakce na toto téma je následující:

Díky Vortimonde za tip! Viděl jsem, bylo to místy opravdu dobré, byť jsem tomu celkově nepropadl. Nicméně zkraje jsem na to moc chuti neměl, ale ve výsledku to dokonce zvítězilo nad večerním bastlením (poprvé za mnoho týdnů) a to je co říct... :) Tak ahoj a hezkou neděli, chlape!

Louskacek

na da vinci kód jsem koukal několikrát na HBO a je to dost dobrý film, ale kritizoval jsem to že tu někdo dělá reklamu na stupidní novu, která udělá z dvouhodinového filmu tří hodinový film a že člověk po první reklamě už neví co bylo před dvaceti minutami

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps

@fpsfps

rozdíl je v tom, že za HBO se musí platit (teda pokud ho zrovna nekradeš přes digi), kdežto na novu můžeš koukat zdarma, takže ty reklamy musíš buď to přetrpět, nebo na to nekoukat. Rozhodně ale kvůli tomu není nova stupidní. :ogre:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

nejenom kvuli těm reklamam ale hlavně kvuli těm serialum, to je stupidita jedna za druho, a že daj jednou za měsic pořádný film je nebudu rozhodně velebit

fpsfps

Nahrávka z CS Linku, po vystřižení reklam zůstalo 7.5GB na film o délce skoro 2.5h. Nic moc. To prakticky ve stejném bitrate vysílal svého času CzechLink SD programy :)))

Wintermute
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra