Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink na 19,2

Co by ste řekli tomu kdyby se Sky link přestoval úplně na 19,2 a uvolnil by flek pro CS. :))) (já bych to bral)

ASRady
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink na 19,2

:bigeyes: cslink bez skylinku padl

Sestava: Parabola Mascom 85cm, LNB 0,3db,dreambox 500+ , dreamsky nxp256hd, motor SG2100 Golden Interstar 8700CRCI Premium, 62°E-31,5°W

Kubik
Registrace: 1/2006

Jek tě tohle mohlo napadnout? :bigeyes:

Bob24
Registrace: 3/2008

No proč ne?? UPC příští rok odejde na jinou pozici, a myslím si že by na tom skylink neprodělal. Jen vidělal. A co se týče CS Link mohl by mít volná místa po Skylinku. No ale to je fakt jen taková myšlenka, Realita taková nebude.

ASRady

No proč ne?? UPC příští rok odejde na jinou pozici, a myslím si že by na tom skylink neprodělal. Jen vidělal. A co se týče CS Link mohl by mít volná místa po Skylinku. No ale to je fakt jen taková myšlenka, Realita taková nebude.

ASRady

Kapacita na 19,2 je pro západní Evropu, a není tam místo, to je krom peněz jeden z důvodů proč UPC se přesouvá. Na pozici 23,5 si CS Link klidně může přikoupit další kapacitu bez ohledu na Skylink.

Bob24
Registrace: 3/2008

@ASRady

Ty máš ale nápady, i kdyby ještě kapacita po UPC na 19,2 nebyla vyprodaná, tak by pronájem stál mnohem víc než na 23,5, protože tam je zatím kapacita volná. CSLink si klidně může pronajmout další transpondéry a klidně i Skylink, ale je to jenom o penězích. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

re:

Lidi buď moc hulíte,nebo už fakt nevím.A co ta čeština...vIdělal..... Rv

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

ASRady by se měl raději místo hloupých úvah vrátit do 3. třídy ZŠ...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Skylink pouziva rozum a zdiela naklady s inymi platformami,cim moze ponuknut pouzivatelovi sluzbu za normalnu cenu a nemusi vymyslat sialene cenniky ako CSLink

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

:laughing: :laughing:

jopo166
Registrace: 1/2009

@ lubbik

R^ Okrem toho, že veľa, tak evidentne aj výraznú nekvalitu :-)

anonym2
Registrace: 1/2006

cs link versus sky link

Tak si tuná pročítám vaše příspěvky na toto téma... A nevěřím vlastním očím - dva rozbouřené tábory CS LINK a SKY LINK - nevím v čem je mezi těmito poskytovateli takový rozdíl.. Ale nabídka programů zatím jasně hovoří pro SKY LINK - tedy aspoň pro mě-víc programů.. Pokud to je v technický kvalitě - nevím-nejsem odborník.. Já mám SKY LIMK HD a jde to super.. A ta nabídka progr. stou jsem spokojený.. Avůbec NEJ by bylo - kdyby se CS a SKY spojili a bylo by po ptákách.... To by pak bylo vše na jedný kupičce.. hmmm

esik33
Registrace: 4/2009

esik33

No s tím spojením dvou platforem bych taky souhlasil. Ale to si počkáme pěkně dlouho.

ASRady

A bylo by po konkurenci..., což obvykle značí, že monopolní dodavatel si diktuje libovolné ceny... - z tohoto hlediska by to nemuselo být zrovna to nejlepší řešení, že ?

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Noho kristova

ste se fakt tak zhulili/případně ožrali/,kde ty blafy berete!!! ;P

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

CS Link

Zdravím můžete mi napsat jaký program v HD běží na CS link jde mi hlavně o Nova sport a také kvalita o proti Skylink.Díky

fast
Registrace: 1/2008

fast

na cslinku ide len nova HD a čt1 HD

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Jupi

Tak potom není co řešit beru Skylink díky

fast
Registrace: 1/2008

Jestli jste to ještě napostřehly, tak SKYLINK a CSLINK začali spolupracovat na spolufinancování transpordérů.Nové programy, které jsou ted navíc financují něco SKYLINK a něco CSLINK. Tak chápu proč CSLINK zdražil, donutil je asi SKYLINK, protože letos taky zdražil. Cenově budou na stejné úrovni a podílejí se na financování. Taková tichá dohoda.

fafejt

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra