![]() |
|
Nova Sprot HDuž asi 4 dny se u programu Nova Sport HD na Skylinku zasekává obraz je to jen u mne nebo i u vás? |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Nova Sprot HDJo seká se taky nedáse na to dívat.Už by stím mohli něco dělat. |
ljagger
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
Nova Sport hdmyslel jsem,že to dají do soboty do cajku.ale nyní WEST HAM-LIVERPOOL D.Ě.S.!!! |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
Re:Nova Sport hdPotvrzuji,naprosto příšerné,musel jsem vypnout i av reciever,pořád se vypínal,nerad si stěžuju ale už by se to mělo řešit. :( RvJe těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Nova Sprot HDblbý je, že když ten program není oficiálně v nabídce, tak si ani není na co stěžovat :))) to vymysleli perfektně.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Nova Sprot HDTrošku to odlehčím. Stěžovat si můžeš akorát tak na lampárně. Ten program není oficiálně zařazen. Tohle se stát u CSlinku, tak se v prodejně D. Rácze scházejí nespokojení zákazníci a na jiných místech naší republiky dávají hromadně všichni své gitalky do obálky a zasílají na výměnu .... :))) |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Nova Sprot HDpolulinpřesně tak R^ |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Nova Sprot HDza kvalitu nova sportu odpovida poskytovatel tohoto kanalu a to je skylink jenze tento poskytovatel dela mrtveho brouka. Rv |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 555 |
![]() |
|
RE: Nova Sprot HDpolulin maximálně ty bys vracel kartu CS LINK já ne, já si nestěžuju!! Mě jede vše okey ještě štěstí že nemám Skylink. A LIVERPOOL DNES VYHRAJE!! |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
PopulinNaprostý souhlas, hlavně u p. Rádze by nebylo k hnutí :))) |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: Nova Sprot HDani nikdo nenapsal, jestli to chodí u ostatních providerů v pohodě nebo ne. mělo by to být např. v o2tv a v upc kabelovceVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Nova Sprot HDVydrzte do pondeli!! Vec bude predana Skylinku.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
![]() |