![]() |
|
dr hd f16nedavno som na kanale dr dish tv sledoval predvadzanie sat prijimaca dr hd f16, velmi ma zaujal, potom som po nom patral na nete ale okrem jednej ponuky z vltavy 2000 som nikde nenarazil na nejake podrobnejsie info, hlavne by ma zaujimali prakticke skusenosti z jeho prevadzky, preto ak niekto ma zaujem podelit sa so svojimi skusenostami s ostatnymi navstevnikmi paraboly, budem velmi rad,zdravim |
afer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: dr hd f16Asi sa ti ani nikto neozve,lebo aj v nemecku vraj bolo,alebo je len par kusov u predajcov,lebo sa vraj nenasiel importer.Vyrobca je Hongkong.Neviem ci sa nieco zmenilo,taketo info viem ja.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: dr hd f16je to clon clarketech 5000hd combo plus, je soft kterej uděla s clarketech-dr hd f16 mám to doma,je u toho lepší podpora |
kosmik
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
@aferklidně zůstan u CLARKE TECH,užitné vlastnosti jsou zřejmě téměř totožné a navíc Ti zůstane čeština v menu.Má stabilní software(ještě se mi ho nepodařilo "zakousnout"),je velmi univerzální -hodí jak na "pátračku",tak i pro sledování CS programů.Všechny HDD i USB flašky,co jsem k němu zatím připojil,bez problémů dokázal obsloužit(umí nahrávat i ITV HD).V jinak dokonalém EPG zatím rozšířená informace o pořadu nemá CS diakritiku,jinak OK. Blind scan i spektrální analyzér jsou vítaným pomocníkem pro lovce nestandartních modulací,feedů a datových kanálů - nebyl dokonce pro něj i problém příjem signálu se SR 716 (vlámská radia na 8W) nebo signál data Skyvision se SR 43200.na INTELSAT4 / 72E .Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
dr hd f16dakujem vsetkym za odpovede, ja som cakal ze sa to casom zacne ponukat aj u nas, ale nevadi,HD ma este nesuri, pockam si az kym ceny neklesnu a nezlepsi sa ponuka,zatial si nasetrim nejake love,mne vsetky ponukane HD masiny pripadaju ako surove odliatky, ktore treba dalej opracovavat stelovat obrusovat /obrazne povedane/ a to ja nechcem a ani nato nemam cas ani nervy,chcem si kupit kvalitny stroj s presne urcenymi parametrami vyhovujuci mojim potrebam a zaujmom a samozrejme schopnostiam a to sa zatial u nas velmi neponuka,takze dockame casu ako hus klasuprajem prijemny vecer |
afer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: dr hd f16Kozmik ma recht. dr hd f16 je v prvom rade rusky software a nie samostatna masina. Vymenou jedineho Byte ho je mozno nahrat do CT5000, Technomate a mnoho dalsich. Vyrobcovia, ale nahratie tohto software nedoporucuju.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
![]() |