Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

dr hd f16

nedavno som na kanale dr dish tv sledoval predvadzanie sat prijimaca dr hd f16, velmi ma zaujal, potom som po nom patral na nete ale okrem jednej ponuky z vltavy 2000 som nikde nenarazil na nejake podrobnejsie info, hlavne by ma zaujimali prakticke skusenosti z jeho prevadzky, preto ak niekto ma zaujem podelit sa so svojimi skusenostami s ostatnymi navstevnikmi paraboly, budem velmi rad,
zdravim

afer
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dr hd f16

Asi sa ti ani nikto neozve,lebo aj v nemecku vraj bolo,alebo je len par kusov u predajcov,lebo sa vraj nenasiel importer.Vyrobca je Hongkong.Neviem ci sa nieco zmenilo,taketo info viem ja.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

je to clon clarketech 5000hd combo plus, je soft kterej uděla s clarketech-dr hd f16 mám to doma,je u toho lepší podpora

kosmik
Registrace: 7/2006

@afer

klidně zůstan u CLARKE TECH,užitné vlastnosti jsou zřejmě téměř totožné a navíc Ti zůstane čeština v menu.Má stabilní software(ještě se mi ho nepodařilo "zakousnout"),je velmi univerzální -hodí jak na "pátračku",tak i pro sledování CS programů.Všechny HDD i USB flašky,co jsem k němu zatím připojil,bez problémů dokázal obsloužit(umí nahrávat i ITV HD).V jinak dokonalém EPG zatím rozšířená informace o pořadu nemá CS diakritiku,jinak OK. Blind scan i spektrální analyzér jsou vítaným pomocníkem pro lovce nestandartních modulací,feedů a datových kanálů - nebyl dokonce pro něj i problém příjem signálu se SR 716 (vlámská radia na 8W) nebo signál data Skyvision se SR 43200.na INTELSAT4 / 72E .

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

dr hd f16

dakujem vsetkym za odpovede, ja som cakal ze sa to casom zacne ponukat aj u nas, ale nevadi,HD ma este nesuri, pockam si az kym ceny neklesnu a nezlepsi sa ponuka,zatial si nasetrim nejake love,mne vsetky ponukane HD masiny pripadaju ako surove odliatky, ktore treba dalej opracovavat stelovat obrusovat /obrazne povedane/ a to ja nechcem a ani nato nemam cas ani nervy,chcem si kupit kvalitny stroj s presne urcenymi parametrami vyhovujuci mojim potrebam a zaujmom a samozrejme schopnostiam a to sa zatial u nas velmi neponuka,takze dockame casu ako hus klasu
prajem prijemny vecer

afer
Registrace: 11/2007

Kozmik ma recht. dr hd f16 je v prvom rade rusky software a nie samostatna masina. Vymenou jedineho Byte ho je mozno nahrat do CT5000, Technomate a mnoho dalsich. Vyrobcovia, ale nahratie tohto software nedoporucuju.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra