![]() |
|
Sat antena Visiosat - ma s ni nekdo zkusenosti?Na netu jsem nasel tohle http://vsat.visiosat.com/home/gamme/product-detail.php?cat=1&id=310 , jde mi konkretne o zisk na koncich a o porovnani s E85. Libi se mi to ohrejvani...DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Sat antena Visiosat - ma s ni nekdo zkusen...A na toto video jsi se tam podíval, tam máš všechno.http://www.visiosat.com//flash/flash-BIGBISAT.html |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
Je to pěkné, ale ta cena !pro informaci 4700.-Kč s DPH. Toroidal 90 stojí cca 3200.-Kč- zisk je vyrovnanější, ale anténa je těžší.Provedení BIG BISAT je velice pěkné, podle toho, co je vidět na videu, je i zisk v multifeedu dost vyrovnaný. (téměř stejně jako u T85). Podle obrázků se mi ta anténa moc líbí i designově. T85 je na koncích úhlu trochu horší - cena cca 1700.-Kč. Mechanické provedení a povrchová úprava FE antény T85, je tak akorát aby se dala opatrně namontovat bez oprýskání laku. Když je ale dobře instalovaná, dává stabilní výsledky. Kdybych chtěl zdobit balkon a nekoukal na korunu, koupil bych asi tu BIG BISAT. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: Sat antena Visiosat - ma s ni nekdo zkusen...porovnat s E85 neviem, ale BIG-BISAT mam doma na terase, mam na nej zavesenych 6 LNB (od 28,5E po 1W) a funguje spolahlivo, co sa tyka montaze a nastavenia, pracuje sa s nou vyborne, jednoducho aj pre laika ako som ja :) |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
RE: Sat antena Visiosat - ma s ni nekdo zkusen...Prave proto, ze jsem na to koukal, proto jsem napsal dotaz, jde mi hlavne o ty konce, i kdyz pri dobrem nastaveni E85 to docela jde, ale planuju na pristi rok rozsireni a rozhoduju se mezi T90 a timhle vynalezem, bude to druha antena v zahrade. Dik za reakce R^DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
![]() |