Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Půjde MTV Networks Europe (Seca) v FK6900CR?

Půjde emulovat MTV Networks Europe (Seca) z pozice 19,2°E v FK6900CR? soft 605. Popřípadě není problém dát jiný soft.

netace
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE:slozitej problem

Nemas 3Eura aby ti to hralo kazdej mesic a v pohode: u mne jsi tedy somrak kdyz se ptas jak to emulovat pokud to jde zaplatit ofiko cestou, tak to neresim ale pro tebe je asi 68kc hrozna polozka fakt teda zasnu co tu je somraku Rv Rv :(

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

Nejsem somrák

mě jde o to, že když to jde v diablu, tak jestli to jde v tom receiveru. Nevím co je složitého odpovědět na jednoduše napsanou otázku.

netace

@netace

fanda je jedna vec a somrak druha ale pokud je cesta jednoducha jdu do ofika (to je pouze muj nazor)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

skohy

Kdybych byl somrák, tak tu žebrám o kódy, viděl jsi to snad tady někdy u mě? Ptám se na jednoduchou technickou otázku, jde to?

netace

@netace

Kasli na skohyho narazky.Emuluj a pozeraj vsetko,co sa da niejakym spôsobom prelomit.Pokial nezobres o kluce digi a nie si zavisly na nich(a vyzera ze nie),tak no problem.Nie kazdy ma peniaze na rozhadzovanie a kopec programov,ktore sleduje mnoho ludi bez platenia,by za prachy nesledovali,lebo by sa nedoplatili,keby to bolo mozne vsetko u nas abonovat.

Kasr
Registrace: 8/2008

@Kasr dík

Nejsem závislý na Digi, vlastním Karty CSlink, SKylink a k vůli MGM jsem si pořídil i kartu UPC. Na pc sice jedu přes sharing, ale to je o něčem jiném. Nechápu skohyho, vůbec mě nezná a jsem u něj somrák, to trošku přehnal :fuming:.
Teď k té mé otázce, vím, že něco jde emulovat na tom a něco na něčem jiném. Ale jak je to s tou secou nevím, to jsem ještě neskoušel.

netace

To: netace

S tím, jestli to funguje na konkrétním přijímači ti nepomůžu.
Ale pokud víš, že programy fungují na Diablu, tak to nic neznamená pro ostatní přijímače.
Tak jako sharing nebudeš roztrubovat všem známým, tak stejně si Diablo-team hlídá svoje informace v modulu.

A dokud to někdo nepustí ven a někdo nenapíše emulátor, tak to fungovat nebude.

Toto je moje představa.
Takže, pokud chceš sledovat programy, které jedou přes Diablo modul, tak si tento modul musíš koupit.

colombo
Registrace: 1/2006

RE: Půjde MTV Networks Europe (Seca) v FK6900C...

Nemusím, už mám doma dvě diabla.

netace

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra