Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nova Sport HD - zasekávání

Znovu chci otevřít toto téma. Již skoro týden je tento "kanál" v paketu Skylink takřka nesledovatelný. Útery, středa Liga mistrů, o víkendu angl.liga. Mě jenom zaráží, že na stránkách Skylinku ani řádeček, ani slovo omluvy. Pochopím vysvětlení technické chyby. Nepochopím aroganci. Nebo snad někdo víte něco bližšího? Projevuje se chyba jen na určitých přijímačích? Souvisí to s plánovaným rozšířením HD balíčku?

kakamil
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nova Sport HD - zasekávání

https://www.parabola.cz/forum/topic-40796/

polulin

Projevuje se na všech přijímačích
S rozšířením to nesouvisí / ostatní HD přenosy toho zápasu na jiných Pay TV jsou v pořádku
Nechápu že to neřeší už je to 14 dni..
Ale tady je to normální

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Je to hanba...

Pre Novu aj pre Skylink je to neskutočná hanba. Končí sa mi 2-mesačné promo a chcem si zaplatiť balík HD, ale po tejto skúsenosti, som fakt zaskočený.
Zápasy ligy majstrov, anglická premiership úplene skonené neustálym zasekávaním sa. Jeden večer by som pochopil, ale trvá to už niekoľko dní a nič sa nedeje. Neobstojí tvrdenie, že je to vlastne zadarmo a v teste. Komu slúži takýto test? Rv :scared:

scareface
Registrace: 8/2009

nechapu proc to nikdo neresi :lookaround:

image
Registrace: 10/2008

jeste sem chtel doplnit ze se tady resi kdejake pi... ale veci ktere by se meli resit to se nedeje.miru zdar. :zombie:

image
Registrace: 10/2008

nejspíš nějaká větší závada, která si vyžádá rozsáhlou přestavbu něčeho. ví už někdo, jestli to chodí normálně u ostatních providerů? upc kabel třeba

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

většinou se to řeší tak, když se něco takovýho stane, že se tam pouští upscalovaná SD verze. u některých stanic pak ani abonenti nic nepoznají

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

mám technisat hd8 s a seká se to všem. Problém je prý u Novy. Kolísá dat tok.

pekube66
Registrace: 6/2009

Nova Sport HD - zasekávání

Je to skoda.Anglicka liga je cool... R^ Dufam ze to bude OK...

Jurgen

Já na rozdíl od jiných, kteří tady pláčou a čekají co se stane, jsem napsal email na Skylink a bylo mi svižně odpovězeno, že problém je na straně poskytovatele a že se to řeší. Takže jestli jsem to správně pochopil, může za to Nova a ne Skylink. Že už to trvá takovou dobu a totálně mi to skazilo LM a parádní víkendové zápasy z PL je věc jiná..

Arsenalek
Registrace: 4/2009

tak měl skylink nahodit tu SD verzi, takhle jestli to chápu dobře, tak kdo si platí HD plus, tak nemá nic.

vortimond

Má HD sekanou :( Na druhou stranu, jestli je to opravdu problém Novy Skylink asi nebude dělat charitu. Nechci si hrát na detektiva, ale tenhle průšvih začal ten den, co poprvý vysílali na NS HD studio k LM v HD ze studia Televizních novin Novy. Třeba je to indície :-/

Arsenalek
Registrace: 4/2009

Nova Sport HD ma datovy tok pouhych 5 Mbps, takze sekani nesekani je to bida...

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

asi to robia cez sharing z Sky UK alebo Sky Italy, preto to seká....nato sa nedá pozerať

fevlad
Registrace: 12/2008

NS HD

HNUS !!! Rv Rv Rv

budos
Registrace: 2/2007

Nova sport-zasekavani

Dobré odpoledne dnes mi přišla odpověd omlouvaji se za vzniklé problemy pracuje se na odstranění SKYLINK.

kartac
Registrace: 7/2008

Nova sport-zasekavani

Tedy nevím zdali má cukání souvislost s premiérou studia pro LM, protže jsem si nahrával úterní zápas Juventusu a ten byl bez jediného záškubu. Problém registruji od středy a ještě včera v noci (neděle) přetrvával. Vše ostatní mi na Skylinku běží ok.

Corgi
Registrace: 9/2009

Dnes mi přišla taky odpověď ze Skylink podpory:

U programu Nova Sport HD je tato závada ze strany poskytovatele a pracuje se na odstranění závady. Za vzniklé problémy při sledování se omlouváme.

frgy
Registrace: 8/2009

Budte jeste trpelivy, problem neni na strane Skylinku a resi ho externi dodavatel tohoto programu. Problem je na opticke trase, prislusny nahradni dil by mel byt instalovan co nejdrive. Zakladanim dalsich vlaken na toto tema nic neurychlite!

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra