![]() |
|
CS Link - Sport1, nekoukatelná kvalitaVím, že už se to tady řešilo, ale nemáte někdo aktuální info zda se na této platformě bude něco dít s kvalitou Sport1? Je perfektní že do nabídky tento program zařadili, ale bohužel je prakticky nekoukatelný na TV s větší úhlopříčkou. Zajímalo by mě zda ho nehodlají šířit přímo přes distribuční kanál, určitě by se kvalita alespoň vyrovnala Sport2. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 903 |
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1, nekoukatelná kvalitaAby sa kvalita zlepsila,museli by signal potiahnut optickou trasou,kedze cez satelit je distribucna trasa UPCČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1, nekoukatelná kvalitaTyhle věci se přeci řeší s tvým poskytovatelem, ne ??? Ale jak píše Blooddog, distribuční trasa je UPc, takže to podle toho vypadá. Nicméně na konkurenčním serveru je dneska chat s D. Kličkou, takže se můžeš zeptat přímo tam. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1, nekoukatelná kvalitano keby vysielalo sport1 na amose kde je sport2 tak byto šlo ale musíme vydržať pokial neprejde upc direct na 1w možno sato potom zlepšíu mna jeto zatial ok R^ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1, nekoukatelná kvalitaPůvodně jsem chtěl k CSlink přejít kvůli kvalitě obrazu, ale jak tu čtu, že je to přenášený z UPC, tak to je z louže do bláta.....Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 987 |
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1, nekoukatelná kvalitaTo neres, urcite to je docasne a jeste ktomu, UPC se stehuje. Myslim, ze tak jak to udelali s DoQ,FaH atd. tak to udelaji i s Sport1.Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 260 |
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1, nekoukatelná kvalitaJá mám kvalitu obrazu vůplně v pohodě. Mám úhlopříčku 82/ 100hz a sem naprosto spokojenej. Nekupújte si ty velký krávy když skoro žádnej operátor a poskytovatel služeb vám s obrazem nevyhovuje. :))) |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
ASRadyTaky řešení :)Nebo na to nekoukat vubec a poslouchat to jen z radia jako za krále klacka... Sport je vubec v CZ podmínkách nekoukatelnej.. NOVA Sport HD to samé v jiným podání.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
CS Link-Sport1Já mám taky úhlopříčku 82 (větší bych ani nechtěl vzhledem k technické kvalitě poskytovaných programů od našich providerů), přesto je to nesledovatelné. Tak nevím... |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 903 |
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1, nekoukatelná kvalitano kdyz se vam nelibi tak nekoukejte :))) a btw nenadavejte na UPChoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1, nekoukatelná kvalitaVsak Klicka ani nevie co maju v ponuke :DČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1, nekoukatelná kvalitaje to hnus, chyba je to že to berou od UPC u nich je obraz všech programu jeden hnus, proto od nich odešli stotisíce lidí i já, k skylinku nebo cslinku, jenomže skylink i cslink se začíná v kvalitě obrazu některých programů začíná přibližovat k UPC což je tragedie, chce to napsat na skylink nebo na cslink a stěžovat si aby z tim něco udělaliDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1, nekoukatelná kvalitaTo není problém UPC, ale Skylinku a CSlinku. Ten Vám službu nabízí a Vy jim za to platíte. Proto se obracejte na ně!!! |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1, nekoukatelná kvalitapán Klička slúbil že to bude dobré kvalita sa zlepší len treba vydržať prťko R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1, nekoukatelná kvalitaTo slubuju uz minimalne rokČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
![]() |