Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS Link - Sport1, nekoukatelná kvalita

Vím, že už se to tady řešilo, ale nemáte někdo aktuální info zda se na této platformě bude něco dít s kvalitou Sport1? Je perfektní že do nabídky tento program zařadili, ale bohužel je prakticky nekoukatelný na TV s větší úhlopříčkou. Zajímalo by mě zda ho nehodlají šířit přímo přes distribuční kanál, určitě by se kvalita alespoň vyrovnala Sport2.

FI711010
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS Link - Sport1, nekoukatelná kvalita

Aby sa kvalita zlepsila,museli by signal potiahnut optickou trasou,kedze cez satelit je distribucna trasa UPC

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Tyhle věci se přeci řeší s tvým poskytovatelem, ne ??? Ale jak píše Blooddog, distribuční trasa je UPc, takže to podle toho vypadá. Nicméně na konkurenčním serveru je dneska chat s D. Kličkou, takže se můžeš zeptat přímo tam.

polulin
Registrace: 10/2007

no keby vysielalo sport1 na amose kde je sport2 tak byto šlo ale musíme vydržať pokial neprejde upc direct na 1w možno sato potom zlepší
u mna jeto zatial ok R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Původně jsem chtěl k CSlink přejít kvůli kvalitě obrazu, ale jak tu čtu, že je to přenášený z UPC, tak to je z louže do bláta.....

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

To neres, urcite to je docasne a jeste ktomu, UPC se stehuje. Myslim, ze tak jak to udelali s DoQ,FaH atd. tak to udelaji i s Sport1.

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006

Já mám kvalitu obrazu vůplně v pohodě. Mám úhlopříčku 82/ 100hz a sem naprosto spokojenej. Nekupújte si ty velký krávy když skoro žádnej operátor a poskytovatel služeb vám s obrazem nevyhovuje. :)))

ASRady
Registrace: 12/2008

ASRady

Taky řešení :)
Nebo na to nekoukat vubec a poslouchat to jen z radia jako za krále klacka...
Sport je vubec v CZ podmínkách nekoukatelnej..
NOVA Sport HD to samé v jiným podání..

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

CS Link-Sport1

Já mám taky úhlopříčku 82 (větší bych ani nechtěl vzhledem k technické kvalitě poskytovaných programů od našich providerů), přesto je to nesledovatelné. Tak nevím...

FI711010
Registrace: 6/2008

no kdyz se vam nelibi tak nekoukejte :))) a btw nenadavejte na UPC

hoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Vsak Klicka ani nevie co maju v ponuke :D

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

je to hnus, chyba je to že to berou od UPC u nich je obraz všech programu jeden hnus, proto od nich odešli stotisíce lidí i já, k skylinku nebo cslinku, jenomže skylink i cslink se začíná v kvalitě obrazu některých programů začíná přibližovat k UPC což je tragedie, chce to napsat na skylink nebo na cslink a stěžovat si aby z tim něco udělali

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

To není problém UPC, ale Skylinku a CSlinku. Ten Vám službu nabízí a Vy jim za to platíte. Proto se obracejte na ně!!!

neuzil
Registrace: 7/2009

pán Klička slúbil že to bude dobré kvalita sa zlepší len treba vydržať prťko R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

To slubuju uz minimalne rok

Blooddog

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra