![]() |
|
Má cenu koupitAB IPBOX400S s 80Gb diskem, který je údajně nefunkční, protože v něm kiksnul soft? Na pc nainstalovat Linux pro mě není problém, ale v stb jsem ho ještě nedělal. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Má cenu koupitNo přes serial nebo jTag by si to tam mohl dostat. |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Má cenu koupittam je jaký seriový kabel? |
netace
![]() |
|
RE: Má cenu koupitanebo jakým jtagem? |
netace
![]() |
|
RE: Má cenu koupitklidne si nainstaluj na PC linux, s ipboxem to nema vubec nic spolecnyho. ty si radsi nekupuj nic, pac vubec nevis o co godalepak zkus znovu procist pravidla. ....v diskusním fóru zakládat vlákna s vhodnými a výstižnými názvy (např. "Příjem satelitu Badr 6 v Česku", "Jak aktivovat přístupovou kartu?" je správně, vlákna s názvem typu "Help!", "Digi" či "Příjem" jsou nic neříkající a takové názvy nejsou vítané) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@bublajsSi děláš ze mě srandu? To vím taky i bez tebe, že v pc je to o něčem jiném a v stb taky!Než jsi napsal takovou ... tak jsi mi mohl místo toho napsat, že se to tam dá nainstalovat pomocí kabelu USB přes program Flash Tools. |
netace
![]() |
|
RE: Má cenu koupitMožno sa Ti to podarí urobiť cez USB a Flash Tools,ale záleží od toho,čo to je "kiksnul soft".Všetko záleží na cene,ale poznám človeka,ktorý kúpil trojmesačný IPB400 (s 250GB HDD) za cca 150,-EUR - lebo blbol soft - po preflešovaní a nastavení už cca 1 rok bez problémov. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: Má cenu koupitJá jsem ten stb ještě neviděl, takže nevím jaká tam bude chyba. Jediný co je u toho stb napsáno je "Bohužel spadl software je potřeba nahrát nový ,v tomto stavu nefunkřní,ovladač OK.i s HD 80GB." |
netace
![]() |
|
@netacetak to posli zorbasovi na servis a nesomruj tu !! ono z tvojimi dvoma lavymi rukami aj tak toho vela nenarobis ;PLenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
@Vlado FogoTo znáš,servisman Brouk Pytlík,všechno ví,všechno zná,jen neví jak na to |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
VF, ProsatVFUž jsem ti jednou psal, pokud nechceš normálně odpovědět, tak mi radši nic nepiš!!! To za prvé a za druhé je fajn, že všechno znáš a všude jsi byl. S těmi tvými výlevy, můžeš jít tak akorát někam, já ti na to zvědavý nejsem. Prosat Ano, jsem brouk pytlík. Netvrdím o sobě, že všechno znám a všude jsem byl, jako někteří odsud. Na rozdíl od vás, který nechcete psát k danýmu tématu, já se alespoň znažím poradit to co vím. :fuming: |
netace
![]() |
|
@netaceano ? a mozes mi ukazat kde si poradil nieco zmysluplne ked ani nevies spravne nazvat svoj thread ?Inak ta moja rada bola mienena dobre, ja viem ze terazky kazdy kto ma v (nevhodné slovo)i diru sa snazi byt opravarom, ale ver mi ze neznaly trulko narobi viac skody ako osohu Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: Má cenu koupitCo třeba tady https://www.parabola.cz/forum/topic-40870/Teď se předveď ty. Ty mi akorát ukážeš téma kde jsi někoho akorát arogantně urážel. Rv |
netace
![]() |
|
RE: Má cenu koupitJinak beru to, zorbas je skušený s nejen Linuxovým stb, to mu neberu a brát nikdy nebudu. Ale taky někdy začínal, nebo podle tebe si k tomu sednul a už to uměl? to je nesmysl. |
netace
![]() |
|
![]() |