![]() |
|
Zoději v domě.Zdar Sateliťáci.Odjel jsem tuto neděli na svou první letošní dovolenou - naštěstí je v Česku a po 2 dnech mi hlásil mobil, že se něco děje v mém domě... Byl jsem momentálně jen 2 hodiny cesty od svého bydliště a tak jsem naházel kola a ostatní bagáž do auta a karavanu a fičel jsem domů. Výsledek? Někdo si mne vytipoval a za bílého dne také "vykradl"! Teď tu sedím u PC s "kalašnikovem" v ruce a čekám, zda se ještě někdo nevrátí pro další ... Přeji Vám všem dobrou noc a buďte ostražití! |
Ládys
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
RE: Zoději v domě.Take nieco nepotesi. Aspon ze nevzali PC. Na zlodejov je najlepsia ta zubata pasca co je urcena na zver. Das do skrine za svetre a natiahnes. Ked tam bude smatrat cvaky cvak a prstiky su prec. Potom sa uz nekradne tak lahko :-)46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
RE: Zoději v domě.Blbá zkušenost:-( Když se ozval mobil, předpokládám, že zabezpečovačka byla OK,copak nikdo z okolí nereagoval na sirénu? Napojení na PCO asi nebylo, to chápu. Také se toho bojim, s...u mě ti, co si prostě myslí, že makám jen proto, aby se oni měli dobře. A je jedno, zda to jsou (nevhodné slovo)i, nebo chmatáci :fuming: |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: Zoději v domě.A na co máme policii, proč jsi je tam neposlal, určitě by tam byli dříve. |
grupen
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
RE: Zoději v domě.mal by si este doinstalovat kamery, nestoji to vela |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 480 |
![]() |
|
Zoději v domě II.Pánové, byla to neuvěřitelná náhoda že ten telefon vyzváněl. Já volal synovi ať to jde obhlídnout a on tu "feťačku" chytil, když lezla přes plot. Všechny cenné věci pěkně nastrkané do tašek a připravené na "export do nějaké zastavárny". Naštěstí byla "zhulená" a tak začala hned zpívat. Čekala prej v zahradě už o 5h ráno, až se zhaslo a bude v domě klid(syn odešel do práce) . Pak vyrazila do akce ... Vzpomínám si, že mi taky někdo volal a chtěl montáž "hned, nebo zítra" a já mu blbec řek, že jsem na dovolené. Přeba to ale nesouviselo. Více řeknu osobně na nějakém obdobném setkání jako byl KOZÁKOV. Zdar Všem a dávejte si bacha. Zloději nespí... P.S. Jdu na zahradu zakopat nášlapné miny a asi opráším "kalašnikova"... |
Ládys
![]() |
|
RE: Zoději v domě.co to má společného ze sat?Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Zoději v domě.také jsem stále čekal tu satelitní pointu...a kde nic tu nic... |
aclay
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Zoději v domě.Asi mu ukradli i 60ku od UPC i se zánovním konvertorem..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Až se vámněco takového stane,budete cítit potřebu někomu to říct,člověku se uleví,ale pár rýpalů se dycky najde,že jo,jím se to přece nemůže stát !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
LádysHlavně že to dobře dopadlo.Vrzni si tam skrytou kameru a můžeš rovnou poslat fotky policajtům. |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
Ládysvšechno souvisí se vším...Na PČR jsi to určitě nahlásil a nezapomeň na pojišťovnu, ona Tě regresem vyplatí za způsobenou škodu (osoba musela překonat nějakou překážku) a budeš ready Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
Pro:fpsfps a aclay: ...co to má společného ze sat? ... Se SAT to nemá navenek společného nic, jen snad to, že je montuju od roku 1988 a spoustu SD i HD přijímačů včetně měřáků mám doma. Jak jste oba četli, dal jsem to proto do rubriky ZKUŠENOSTI.Tomik535: ... seš jako malej kluk. Co by "feťačka" dělala s 60ku od UPC a zánovním konvertorem? Ta potřebuje prachy, zlato a vše co je drahé a dá se bezproblémů prodat pod cenou. A teď pro ostatní: Díky všem za podporu. Pokud máte nějaký tip na dobré zabezpečovačky, skryté kamery atd. a to vše za přiměřenou cenu, dejte prosím odkaz. já už jeden tip mám a je až z Kanady. Vím že si někdo řekne ať si to najdu sám, ale od rána dělám různé zábrany a nástrahy a večer budu rovnat rozházené věci a hlavně dokumetaci od všeho, včetně účetnictví. Zzanere, víš o nějaké šikovné malé kameře? E-mail na mne ještě máš? |
Ládys
![]() |
|
RE: Zoději v domě.To fakt nevím. Proto to nebylo myšleno vážně..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
LádysNěkde na Netu,jsem to viděl,to bylo ale hodně dávno.Dotyčný používal k ovládání Dreama.Poněvadž to bylo zajímavé thema,tak mě to uvízlo v paměti.Možná se ti někdo ozve,kdo to tak má.Tyto figle ale asi dobře znají,kdo dělá zabezpečovací zařízení.Tak že by ti mohli pomoci. |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Zoději v domě.Věnujeme se EZS i CCTV, pokud máš zájem, dej mail... |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: Zoději v domě.Mám několik IP kamer, obrázky mi chodí pěkně do PDA a kamery nejsou skryté, proč bych je skrýval?? kolem baráku mám řadu výstražných cedulí že objekt je kurewski zabezpečen, i snědí sběrači želez chodí velkým obloukem :))) |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
![]() |