![]() |
|
CS Muzika je na cestě...CS film si registroval CS muziku...to by mohlo být pro CZ a SK zajímací ne?? R^Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: CS Muzika je na cestě...Ještě by jste se divili, jakou sledovanost by měla TV s českou a moravskou dechovkou, to vám pubertáckejm tupcum nikdy nedocvakne.Ale na druhou stranu, právo na to máte... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: CS Muzika je na cestě...sorry, ale dechovku ... NIKDY !!!( ikdyž chápu, že důchodců se dají prachy dostat celkem lehce a pokud možno ještě ve spojitosti s GigiTV) Ještě, že jsme dědovi koupili skylink. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
šibalAby Vás děda nepřekvapil,a nedokoupil si Gitálku!! :laughing: R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: CS Muzika je na cestě...to snad není možný, že by to fakt někdo poslouchal :laughing: nepletete si náhodou dechovku a folk. dechovka je tohle:www.youtube.com/watch?v=ejr1OCUCHdQ folk je tohle: www.youtube.com/watch?v=Q1-rQiSnFVU Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondtojo dechovka je unás malokarpatská kapela velmi známa hehe R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CS Muzika je na cestě...Přece každá hudba je pro někoho krásná a o tom to je.To že se ti něco nelíbí,neznamá,že to nemůže mít miliony vyznavačů.Vážná hudba,stejně tak i populární.Každému,co jeho jest!!! R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: CS Muzika je na cestě...Aj keby to nebola dychovka,klipy Gotta,Rolincovej,Kazika... ja nemusim.Mame aj napr radio Hey,kde hraju iba Cz a Sk muziku a iba same blbosti az na vynimky.A pritom je kopec vybornej prevazne ceskej muziky-Kocab,Pavlicek,Prokop...Teraz ma nic nenapada,ale je toho dost.Aspon mimo zahranicnych dobrych veci pustaju cz hudbu na Beatu.Cely den mi to hraje zo satu vonku na dvore.Predchvilov napr Kocab s Prazskym vyberom. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 607 |
![]() |
|
vortinezlob se na me, ale spis bys mel tento server zasobovat zajimavostma ze sveta sat.techniky, nez tu z nudy hodnotit hudbu, ktere vubec nerozumis. Ja znam osobne dost lidi, kteri diky lidove hudbe procestovali svet a dokazali v zivote vic, nez roznaset lidem noviny! Zamysli se nad sebou...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: CS Muzika je na cestě...Aha tak to mám špatné info. Já myslel, že se do toho pouští SPI. Měli by to ale spíš pojmenovat Důchodce muzika nebo tak. |
carnacv
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
Saxonproč bych se na tebe zlobil, já myslím, že máš částečně pravdu :laughing: já si vybírám klipy převážně podle toho, jestli jsou tam vidět nějaký kočky. proto nemám rád dechovku, ale spíš třeba folkrockwww.youtube.com/watch?v=y77sQRXAKrY R^ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: VortiTrochu lepšíhttp://www.youtube.com/watch?v=8UyWHdXb_CY Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: CS Muzika je na cestě...taky dobrýwww.youtube.com/watch?v=Y9Xl9rdCPbE Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: CS Muzika je na cestě...Tak pokud se ti líbí kočky alá krev a mlíko, tak v dechovkách jsou jich kopice.Takový, co maj v klipech ZZ Top, nebo Justin Timberlake v dechovkových klipech nenajdeš, to je fakt. V červenci jsem zvučil Juru Pavlicu a ten mám novou zpěvačku a ta je moc krásná!! :8) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: CS Muzika je na cestě...:))) :))) :))) :)))Dalibor Janda rulezz :))) :))) :))) :bigeyes: Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
@allopět jeden z dalších zbytečných vláken od cb21.... K čemu to je??? :O_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
Kdy??No a kdy se to objeví na slunci?? |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: CS Muzika je na cestě...k tomu se hodí tahle píseňwww.youtube.com/watch?v=dw5zfpTNci0 bylo nebylo, kde se to tu vzalo... :))) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: CS Muzika je na cestě...ASRedy: co jsem se dival po netu,tak mám z toho pocit,že nebude....mám pocit,že to není zase až tak pravdaDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |