![]() |
|
Ladění programůProsím o radu jak nastavit hodnoty pro manuelní ladění programu.Jde mi o to kde mám hledat a nastavit položku: FET 3/4. Mám přijímač Topfield 6000 CR.Děkuji |
Vendak
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Ladění programůNa tomto přijímači se teneto parametr nenastavuje, proběhne automaticky po zadání kmitočtu, polarizace a SR. |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Ladění programůNaladil jsem Eurosport na Astře 19,2 ale obrazovka je černá a objeví se nápis žádný signál co s tím mohu ještě udělat? |
Vendak
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Ladění programůDufam,že tam maš Skylink kartu?AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.
|
Milano 88
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
RE: Ladění programůTaké mi na Topfieldu nejede Eurosport. Kartou to není, zkoušel jsem ji na jiném přijímači a tam to běží. Program je vyladěný na 12 344, jde teletext, EPG jen obraz a zvuk chybí. |
skyma
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Ladění programůNa Topfieldu TF 6000Cr a Skylink kartě mi běží Eurosport na 19,2° bez problémů ! Na některých kartách to zřejmě nejde, více na jejich webovkách ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Ladění programůMusí se do přijímače nahrát nový soft --77 pak eurosport na tomto topfieldu jde normálně. |
ronys
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
![]() |