![]() |
|
Signál z Javořice na Znojemsku?Včera jsem proskenoval DVB-T (Hrušovany nad Jevišovkou) a na 33. kanále s pěkným signálem jsem naladil ČTka.To je signál z Javořice? Podle mapy pokrytí by tam signál dosáhnout neměl nebo se to zesilovalo? Z Brna na 25. kanále mě ČTka nejedou, ruší je analog. |
lopro
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
re:Ano,to bude Javořice,vždy zásobovala signálem značnou část jižní moravyKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
re:Nazdárek kluci:ano je to Javořice 33K, osobně si ani neškytnu... Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Signál z Javořice na Znojemsku?Ahoj Bobe, já jsem právě včera jen tak namátkově po delší době dal scan a byl jsem překvapen s jakým dobrým signálem to chytám. No ještě ten 3. MUX a mám to všechno. Z rakouska mi tam přibyly další dva programy, těch už tam mám hafo. Koncem listopadu spustí Kojál tak uvidíme. |
lopro
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: Signál z Javořice na Znojemsku?ano to je výhoda roviny Hrušovanska, jinak volala Lenka, večer se domluvímePři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
![]() |