Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Signál z Javořice na Znojemsku?

Včera jsem proskenoval DVB-T (Hrušovany nad Jevišovkou) a na 33. kanále s pěkným signálem jsem naladil ČTka.
To je signál z Javořice? Podle mapy pokrytí by tam signál dosáhnout neměl nebo se to zesilovalo? Z Brna na 25. kanále mě ČTka nejedou, ruší je analog.

lopro
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

re:

Ano,to bude Javořice,vždy zásobovala signálem značnou část jižní moravy

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

re:

Nazdárek kluci:
ano je to Javořice 33K,
osobně si ani neškytnu...

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

RE: Signál z Javořice na Znojemsku?

Ahoj Bobe, já jsem právě včera jen tak namátkově po delší době dal scan a byl jsem překvapen s jakým dobrým signálem to chytám. No ještě ten 3. MUX a mám to všechno. Z rakouska mi tam přibyly další dva programy, těch už tam mám hafo. Koncem listopadu spustí Kojál tak uvidíme.

lopro
Registrace: 10/2007

RE: Signál z Javořice na Znojemsku?

ano to je výhoda roviny Hrušovanska, jinak volala Lenka, večer se domluvíme

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra