![]() |
|
ORTON-OPTICUMORTON 4100C model 3329C je to asi OPTICUM 4100C,Prosím o radu.Neviem sa zpojiť s PC. S www.np-ulc.net som si stiahol AliEditor a ToolBox 2,1 ,vždy mi vypíše chybu Com portu.Ako mám postupovať?Mám vojsť do MENU Aktualizacia Software.Alebo mám vytiahnuť kábel zo siete,po spojení mi aspon ukázalo Test serial port status OK ale nič neprebehlo.Ďakuje za odpoveď |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: ORTON-OPTICUMako mas postupovat hej predovsetkym sa mas prihlasit trebars na www.solideurope.sk tam mozno nejaky postup najdes ak vies citat a po slovensky |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 788 |
![]() |
|
RE: ORTON-OPTICUMnechápem prečo odpovedáš od veci,nechaj to na tých čo to vedia |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: ORTON-OPTICUMja zase nechapem preco sa ty pitas odveci a prreco si najskor nieco neprecitas stejto stranky co som ti dal a potom das dajaku otazku a na takomto fore ti nikto o dekodovani nic nevysipe bo nechce ban tak si precitaj tam alebo na ab fore vsetko o ortonoch a opticumoch a budes vediet kde robys chybu co si myslis ze vsetko ti nieekto poda na tacke :fuming: |
jopo166
![]() |
|
RE: ORTON-OPTICUMa podla tvojej laickej otazky by som povedal ze soft tahas prvy krat |
jopo166
![]() |
|
RE: ORTON-OPTICUMak ti na prijimaci zacne svietit ON us bude neskoro citat :))) |
jopo166
![]() |
|
RE: ORTON-OPTICUMpod sem na- ab-forum.info - a tu najdeš vše potrebné.. R^ :)Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
![]() |