Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Frekvence1 a Radio Impuls

Neviete kde na satelite a na akej frekvencii vysielaju tieto stanice.Viem,ze to nie je urcene pre individualny prijem(DTH),len by ma to zaujimalo,ze kde to vysiela :-/ :lookaround:

Power150
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Frekvence1 a Radio Impuls

F1 a Impuls na satelitu? To určitě ne. Jestli si to nepletete s Alfou ale ne českou
https://www.parabola.cz/zpravicky/1476/radio-alfa-a-tv-alfa-budou-vysilat-pres-satelit-amos/

Standa2
Registrace: 5/2005

S touhle Alfou určitě ne. To jsem bez problémů našel. Prokazatelně tam byla česká Alfa a po ní Impuls na tom, co používala česká Alfa. Jen nevím zda to tam je ještě teď a jestli ano, tak kde. Ale o tom, že česká Alfa tam byla se toho dá najít docela dost. A ostatně tu i našli, že tam byla i F1. Jenže už neplatné údaje. A máš tady autentický příspěvek, od nicka Saxon, že tam byla i E2.

JoséBrtník
Registrace: 12/2004

To chce fakta a já je nikde nenašel, přitom jsem ale našel tohle
http://www.radiotv.cz/p_radio/r_technika/esk-radiokomunikace-distribuuj-program-rozhlasovch-stanic-evropa-2-frekvence-1-a-rdio-impuls/

Standa2

omyl, píšou tam že to bylo přes satelit

Digitální distribucí jsou šířeny signály celoplošných i regionálních programů uvedených stanic, které byly do konce září šířeny satelitně.

Standa2

@Standa 2

No to jsi se zatím dostal v této chvíli nejdál. Z tohoto je jasné, že Impuls, F1 a E2 ještě do roku 2003 přes satelit chodily. Ale já tvrdím, že to není tak dlouho. Buď to obnovili nebo něco. Protože to muselo jít ještě tak 2006/2007. Jenže ten google je úplně na nic a od rok od roku horší, nemůžu hergot nic najít, přitom vím, že to někde je. Už nevím, co bych zkusil abych to někde našel.
Jestli to šlo, ale ještě potom, tedy respektive jestli to jde ještě dnes to fakt nevím. Ale tvrdím, že ještě někdy kolem 2006/2007 to šlo.

JoséBrtník

našel jsem ještě tohle

http://old.vhr.cz/czsk/czsk.htm
Eutelsat W1 (10,0 stupňů východně)
Na této družici příležitostně (PO, ST či PÁ večer) vysílá v analogu komerční kanál Herbalife TV, s českou jazykovou mutací na jedné podnosné (11,163 H, zvuková podnosná 7,92 MHz). Pro distribuci na terestrické vysílače je přenášený z této družice i signál komerčních rozhlasových stanic Frekvence 1 a rádia Impuls (12,608 a 12,609 H), signál je však zakódován v systému Alcatel.
-----
přitom si dobře pamatuji na ten Herbalife v analogu co byl česky

Standa2

Jo ten Herbalife si pamatuju taky...tenhle odkaz už tady je, to už tady našli taky, na začátku diskuse, to je ta stará frekvence to je prastarý, to je ještě analog... oni pak byli někde digitálně a osobně jsem to viděl, že tam byli na lyngsatu, ale už nevím, kde to bylo...

JoséBrtník

určitě tam jely i v digitálu, ale už nejedou.....

miks
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra