Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Tak je to tady bebeTV HD :-))

Jestli je to pravda, tak to je dobrej vtip. Ještě že mám HD balíček hlavně kvůli NS HD :-/

Arsenalek
Registrace: 4/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tak je to tady bebeTV HD :-))

"Já to tedy NEberu šéfe!"

kakamil
Registrace: 10/2007

Kdosi se me tu smal ne?

JJ jeste pribude ta FTV HD a bude to fse!

chocholos
Registrace: 11/2007

byla to skvělá předtucha, chocholouš R^ celkově je vidět, že oni moc dobře vědí, který programy jsou kvalitní. ale když se dostanou do problémů a ten počet abonentů není takovej, jak si původně představovali, tak tam začnou cpát tyhle šity, aby ohromili kvantitou. blbý je, že pak už je z tý nabídky nikdo nedostane a zabírat místo a užírat bitrate tam budou neustále.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Mas naprostopu pravdu, Sky chce pridavat HD stejne pravidelne jako SD a v tom je zakopan ten pes. Buhuzel pro mne jsou nejlepsi programy hned ty prvni dva ktere tam byli na zacatku. Skoda ze to tak kazi programy na ktere se nikdo(mozna jen par jedincu) divat nebude.
P.S. ja si fakt myslim ze tam nakonec pribude i ten FTV HD...

chocholos

Hmmm... Kdybychom měli my jako kojenci možnost se dívat na HD, tak bychom třeba teď neměli brýle :O
Jenomže teď už žádné kojence doma nemáme, tak bych uvítal HD program pro psy.

visper
Registrace: 5/2008

Ha ha, vždyt jsem to říkal, po MelodyZen HD už chybí jen BeBe TV. Už vidím ty davy fanoušků a fanynek:-) Kvantita asi nebude ta správná cesta...

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes

Kde to má původ taková hrůza? Sledování toho kanálu, podle ukázky z odkazu výše, nenapravitelně poškodí intelektuální vývoj miminek i v šestinedělí. Starší by se snad už ani nedívali.

knawi
Registrace: 3/2007

Mám pětiletou vnučku, při svých návštěvách u nás měla ve svých 2-4 letech BeBe na pozadí ráda, zvláště před spaním.
Uměl bych si tam také představit jiný program, ale neremcám :-)

Nervoš
Registrace: 1/2006

Mám pětiletou vnučku, při svých návštěvách u nás měla ve svých 2-4 letech BeBe na pozadí ráda, zvláště před spaním.
Uměl bych si tam také představit jiný program, ale neremcám :-)

Nervoš

Takže nič nové...

Keby zaradili aspoň jednu použiteľnú novinku v českom alebo slovenskom jazyku, ale Bebe a Zen, to čo je? :laughing:
Kvôli tomuto nemuseli mesiac dopredu avizovať pridanie nových programov, ruku na srdce, kto a koľko hodín denne (skôr ročne) na toto bude pozerať?
Jediné pozitívum bude teda zníženie ceny (očakávam minimálne zlacnenie), aj keď osobne by som si priplatil za NGC alebo Animal planet v HD s "našim" dabingom alebo titulkami. Rv

scareface
Registrace: 8/2009

Test 1,2 HD

Na frekvencii 12.190 je ale v teste: Test 1 HD a Test 2 HD. Na jednom bude BEBE HD a na druhom čo, ked MelodyZen HD je na frekvencii 11.856 V?

Milan C
Registrace: 4/2006

nic. to byl jenom testovací kanál. 7 hd stanic už by se tam ani dost dobře nevešlo, to by byla hrozná kvalita. pro 1 hd kanál je perfektních tak 15 a optimálních 10 Mbit/s

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

dufam ze nedaju aj bebe sd

mbfin
Registrace: 10/2008

akorat by me zajimalo jakej mistr ta tuhle blbost prisel.

image

pri tehle diskusi mne napadlo, ze nekdy nestaci bejt prvni, staci bejt i druhej ale lepsi, a podle vseho na Sky todle plati na 100procent... hold treba si pockat kdo druhej zacne s HD packetem, protoze tadle tzv HD raketa od SkyLinku je takova vsehochut, ale nic nerikajici vsehochut..

hezkej den ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

BEBE HD je výsměch !!! všem platícím divákům.
I zadarmo je to nekoukatelné a nepužitlené..Strašný program.

pat
Galerie: pat

a čo ste čakali že vám dajú hbo :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

urcite sme cekali neco lepsiho neco na urovni ale tohle to je opravdu bomba.nic lepsiho me nenapada nez rici PRACI CEST.

image

@Jupi

Nebud škodoradostný, aby Ti blesk neudrel do paraboly a nespálil cslink... :))) SkyLink začal útočiť,teraz vyčkáva a zase zautočí.... ;)

Milan C

HD mám předplaceno od října loňského roku... Toto jsme si opravdu nezaloužili... Snad dostanou rozum a raději místo Bebe nepřidají nic... :ogre:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Mám předplaceno HD do cca, teď nevím březen 2010, ale pokud to tak půjde dál, tak s HD končím a budu si platit jen Multi, stejnou chybu již neudělám, protože na to co tam je v HD je to drahé, nadšenci, kteří budou tvrdit, že je Skylink průkopníkem HD v ČR a můžem být rádi, že to někdo u nás začal, tak můžou platit dál, ale já se toho účastnit za své peníze nehodlám do doby než si budu moct vybrat skladbu programů podle svého zájmu, nebo než přidají něco pořádného. Ale i tak, budu platit měsíčně, na platbu na rok dopředu mě už nikdo nenachytá. Teď mě můžou strhat nadšenci programů HD, já mám jiný názor a pokud jim se to líbí, tak ať platí :)))

jurkaturk
Registrace: 4/2009

"teď je ta správná doba na výměnu skylink karty za cslink"

hlavne pre tych,co majku velke TV a chcu pocitat fragmenty v obraze

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

RE:

Dalšího rozšíření se dočkáme jedině podle toho co budou mít holandani na novem transpoderu HD,sám jsem myswlel že tam přidají MTV HD z 19 E,nic jiného asi nepřipadalo do uvahy protože lokalizace programu do češtiny pro jednu HD platformu je strašně drahá.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

No ja som cakal NatGeo HD v cestine, ale asi som cakal zbytocne. Snad ho tam daju aspon okolo vianoc.

Billysk

Dalsi pry bude Czech Parlament HD TV ;P

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra