![]() |
|
cslinkkolko trvá rychla aktivace?-kuponmi,12 hodín,alebo aj viac?- a zhasnú prítom aj všetky doteraz predplatené programy ?-zostane len štandart?-a na email sa neodpovedá,takto si predstavujú platenu službu? Rv :bomb:Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: cslinkTos zase napsal jasné dotaz.Rychlá aktivace pomocí kupónů proběhne do několika minut (můj odhad do deseti minut). Placené programy fungují tak dlouho, na jak dlouho sis je předplatil. Nechápu proč by placené programy měly zhasnout. Na slušný e-mail určitě odpoví. A určitě tam nemají jenom ten jeden e-mail od tebe. Takže buď počkej a nebo zformuluj e-mail tak, aby na něj dokázali odpovědět. Službu od nich znáš, ale oni ti službu nabízejí. Není tvoje povinnost si službu platit. Je to tvoje volba, kterou službu si zaplatíš. |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
cs linkNo já jsem platil kartou a už čekám přes 24 hodin,je to možné? |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: cslinkno,zaplatene to je,zapis na karte tiež,a slušne 3 maily boli tiež!!!!!!!...aktivovane včera 22,30,jedna odpoved prišla o 0,40 nech čakám, ale nič sa nezmenilo...je to dlho,nemyslíš????????????????? Rv :ogre:Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
![]() |
|
RE: cslinkPlatbu kartou jsem zatím nezkoušel.Platil jsem kartou do zahraničí a tam mi vždy během 24-ti hodin přišlo potvrzení, že platba proběhla a moji obědnávku vyřizují. Tady si představuju, že by to mělo být on-line a hned (takže během několika minut). |
colombo
![]() |
|
RE: cslinka je to ___________________________ RvVu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
![]() |
|
To: matJá z tvého popisu nechá co chceš.-zaplacený to máš -zápisy na kartě máš (a nebo máš zápisy pouze z výpisu na internetu?) -aktivované to máš (včera 22:30) Já nevím na co čekáš, a co se mělo změnit. Pokud máš na internetovém výpisu oprávnění nově předplacené programy, tak oni platbu přijali a posílají ti oprávnění na tvoji přístupovou kartu. Pokud ti programy nejedou, tak máš: buď nějakou úpravu přijímače, která blokuje instrukce nebo máš přijímač, který oprávnění na kartu neumí zapsat nebo máš přepnuto na program, na kterém zápisy oprávnění nechodí. a určitě jsou další možnosti. Napiš podrobnosti, tak aby nám to bylo jasný. |
colombo
![]() |
|
mataktivácia kuponmi behom niekolko sekúnd velká spokojnosť R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
re:Při aktivaci kupony do několika sekund,na emaily se odpovídá rychleKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: cslinkHlavne že satam nedá ani dovolať .Aked tak sa ozve český Brus Willis,kurňa. A ten len drísta. Rv :8) :-/ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
CS LINKjá platím vždy kupóny a když sem aktivoval poprvé placené programy šli mi do 3 minut. Jinak musíte mít puštěnou bednu a například ČT1 aby se zápisy dostali na kartu. S pozdravem :))) |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
@colombonikto nie je hlúpy tak ako ty chytrý,z mojej strany bolo a je všetko OK!!!-zrada bola na opačnej strane,-už to chvalabohu nabehlo!!!??? -"rychlá aktivace"-to je ale R^ :bomb: -konec!Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
![]() |
|
RE: cslinkPři platbě kartou, pravděpobobně převodem z účtu jedné banky do druhé, tato operace může trvat klidně i dva dny. Aktivace proběhne, až dojdou peníze na účet příjemce, až platbu identifikuje podle zadaného VS - číslo karty. Dále pozor na omyl při zadávání, můžeš takto klidně předplatit i někomu jinému!! |
grupen
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
RE:cslinkJá platil kartou ještě když byla akce 1měsíc zdarma,pak to nešlo a podle správy karty jsem to měl dávno zaplacený. Teď to naběhlo,ale trvalo to 27 hodin! |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
To: matTak napiš kde byl jaký problém.Já nejsu jasnovidec. A teď to jede, takže je konec tvého příběhu. |
colombo
![]() |
|
to-colombokde sa vzal tu sa vzal a je tu "colombo",určite 2-3/možno aj viac/ registracia rôznych -"nickov"- aby sa mohol predvádzať,podrypovať...už je koniec aj tvojich "duchaplných" otázok a odpovedí.... Rv :laughing: :laughing: :laughing:Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
![]() |
|
![]() |