Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

GOLDCARD

chcem si kupit goldcard ale nieviem kolko krat ju mozem zmazat a znovu nahrat a ked si natu kartu nahram soft ci budem sledovat tv beplatnie dik

sbdani
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: GOLDCARD

ono je problem sledovať aj platené,je to ťažká odpoveď... R^ :ogre:

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

Sledovat budeš podle toho, jaký soft do karty nahraješ. Mám takovej dojem, že zlaté časy gold karty jsou dávno pryč. :crying:

Orion

goldka je dobrá tak na aktivaci emu v P6010 a ani tam není potřeba, pokud máš příslušný firmware. Dříve se používala pro dekodování jednoho systému,vícero nezvládá díky omezené kapacitě, takže praktické využítí je dnes v podstatě nijaké.

triumf

pro Triumf

A jaký je to fimware pro toho filipa?

charlie
Registrace: 5/2006

charlie

ja nieviem od porucis mi aki tam mam nahrat

sbdani
Registrace: 9/2009

Doporučit lze jen jedno. Na tuto kartu zapomeň, každej příjímač s EMU dokáže mnohem víc.

Orion

Re: GOLDCARD

Nemám s tím zkušenost, ale co jsem vyčetl tak je dobrá tak na RAI 13E a nebo Sport 2CZ 4W

shiraz
Registrace: 8/2008

to:charlie

Už je to dlouho, co jsem jim to do UPC vrátil,tak si to moc nepamatuju,ale ve slotu jsem měl UPC kartu a v přijímači firmware, u kterého se pomocí nějakého prográmku dalo změnit, zda jede na kartu UPC, cslink, nebo bez na fta+emu.Takže pak firmware četl pouze jeden druh karty+ emu

triumf

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra