![]() |
|
GOLDCARDchcem si kupit goldcard ale nieviem kolko krat ju mozem zmazat a znovu nahrat a ked si natu kartu nahram soft ci budem sledovat tv beplatnie dik |
sbdani
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: GOLDCARDono je problem sledovať aj platené,je to ťažká odpoveď... R^ :ogre:Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: GOLDCARDSledovat budeš podle toho, jaký soft do karty nahraješ. Mám takovej dojem, že zlaté časy gold karty jsou dávno pryč. :crying: |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE: GOLDCARDgoldka je dobrá tak na aktivaci emu v P6010 a ani tam není potřeba, pokud máš příslušný firmware. Dříve se používala pro dekodování jednoho systému,vícero nezvládá díky omezené kapacitě, takže praktické využítí je dnes v podstatě nijaké. |
triumf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
pro TriumfA jaký je to fimware pro toho filipa? |
charlie
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
charlieja nieviem od porucis mi aki tam mam nahrat |
sbdani
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: GOLDCARDDoporučit lze jen jedno. Na tuto kartu zapomeň, každej příjímač s EMU dokáže mnohem víc. |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
Re: GOLDCARDNemám s tím zkušenost, ale co jsem vyčetl tak je dobrá tak na RAI 13E a nebo Sport 2CZ 4W |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
to:charlieUž je to dlouho, co jsem jim to do UPC vrátil,tak si to moc nepamatuju,ale ve slotu jsem měl UPC kartu a v přijímači firmware, u kterého se pomocí nějakého prográmku dalo změnit, zda jede na kartu UPC, cslink, nebo bez na fta+emu.Takže pak firmware četl pouze jeden druh karty+ emu |
triumf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
![]() |