![]() |
|
Kabel Deutschland začíná s výměnou karetS jednoročním zpožděním začne provozovatel kabelových sítí Kabel Deutschland od následujícího týdne s výměnou přístupových karet, protože kódovaná nabídka je už celé roky nelegálně přístupná. Podle informací webu DF začne výměna karet od 40. kalendářního týdne. Na začátku celé akce obdrží abonenti digitální nabídky poštou upozornění. K dalšímu dopisu pak bude přiložena i nová karta a starou budou moci zlikvidovat. Seznam favoritních předvoleb v přijímači a Pay-per-View PIN zůstanou po výměně beze změn. Jenom PIN pro dětem nepřístupné programy bude jiný, ale je možné ho v menu znovu změnit. KD už před časem, hned po výměně Premiere karet (dnešní Sky) oznamoval, že "brzy zahájí" podobnou akci, zatím se ale všechno odkládalo. Výměna by měla být dokončená 28.října 2009Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
KD/VÝMĚNA CARDTakže potom naše slavné DIABLO nám bude na dvě věci!! |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Kabel Deutschland začíná s výměnou karetTo je škodaá.Ale mám ešte SKY. R^ :-/ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: Kabel Deutschland začíná s výměnou kareta eurosport2 tiež ko Rvjediný program čo prímam cez emu :-/ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Kabel Deutschland začíná s výměnou karetNo a tak nám ostane už len rumunská platforma, vo vynikajúcej obrazovej kvalite... :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Kabel Deutschland začíná s výměnou karetTak to je super, velice dobrá zpráva :(( Rv |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
netacenaopak špatná🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
@Jupivždyť jsem to psal, stačí mrknout na smilesUž by bylo na čase něco podniknout stím N3 |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Kabel Deutschland začíná s výměnou karetTak už to v EMU chodí.Vždy něco skončí a zase jiného začne. :( |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Kabel Deutschland začíná s výměnou karetŠkoda VH1 clasic a rock TV na ne jsem koukal nejvice |
viaces
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Kabel Deutschland začíná s výměnou karethm tak to je skoda na 23,5 mne to bude velice chybět skoda no. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: Kabel Deutschland začíná s výměnou karethmm výměna dokončená do 28.října 2009- žeby byli až tak dobří? :))) |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
ESPN???jede někde jinde emu ESPN Amerika??? |
flyer88
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
Adios KDtak takovouhle podpasovku jsem tak rychle necekal, doufejme ze do leta N3 praskne. Jeste zbyva sharing, ale tam je to v haji s PPV. Takze budu muset hodit na fora nabidku vymeny radku polsky cyfry s HD za sky.de s HD.... zas trochu prace navic. Skoda jen ze to neudelaj konecne rumuni, byl by klid.DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
flyer88ževraj bude na cslinku majú o túto tv záujem R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Kabel Deutschland začíná s výměnou karetMyslim ze tu nekdo vloni vykrikoval po prechodu Premiere na N3 ze to nebude problem a ze bude za chvilku fw pro Vantage. Rok skoro pryc a nikde nic, plane kecy.VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
![]() |