Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

AL JAZEERA Sport

Dnes jsem si koupil kartu AL JAZEERA Sport,jde mě jenom prvních 4 kanály.Zajímá mě jenom jestli ten zbytek kanálu jde když dávají přímé přenosy?

janstan
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AL JAZEERA Sport

U koho jsi to kupoval ??? Já jsem se o to kdysi zajímal a existovaly dvě verze těch karet. Jedna obsahovala 4, druhá všech 8 kanálů. Měl by tam jít udělat upgrade, pochopitelně ale placený. Zatím jsem to odložil, ale zdá se, že to bude zase aktuální. Pochopitelně mi jde hlavně o ligu mistrů, hlavně špíly Gunners.

polulin
Registrace: 10/2007

AL JAZEERA Sport

Kupoval jsem to olmi shopu.

janstan
Registrace: 9/2009

na 13°E,ideš s CAM,alebo v čitačke?/Viaces?/

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

Podle jejich stránek se asi jedná o tu starou verzi karet. Nová je např. tady : http://www.lj-sport.com/Channels/JSC.html

polulin
Registrace: 10/2007

trochu jsem taky hledal a je to asi přesně, jak píše polulin. ty 8in1 karty jsou i dražší, stojí asi něco málo přes 4.000,-

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Irdeto 2
KeyFly
Viaccess 3.0
v těchto kodovacích systémech to funguje,prozraď kolik jsi za kartu dal,počítám,že je to karta Viacess,
Existuje pirátská karta a softy na IRDETO2 nechci být chytrý,ale určitě lacinější než ofic.karta kterou máš a platíš.
Ta karta jede stále v AU a bez problému.A jedou na to i jiné platformy po přeprogramování softu,které davají celou ligu mistrů pokud máš PIN v obraze,nebo více přijímačů a obrazovek,můžeš sledovat třeba 3 a více fotbalů naráz,bez hloupého přepínání a máš přehled o všech výsledcích.A nebo jsou platformy,kde jede konferenc program a vidíš opět vše podstatné v kole ligy mistrů.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Konferenz Bundesliga a LM.
Muj nejzamilovanější kanál.

pat
Galerie: pat

pat

Máš pravdu :8) ,ale podle tohoto vzoru již jedou i jiné státy,které mají více jak 10 sportovních programů v jedné platformě,i ostatní se rychle učí a asi na tom vydělávají.
Ráno odjíždím brzy do POLSKA a jdu spát,mějte se dobrou noc.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

kanály 5-8 provozuje jiný provider. Někteří zahr.obchodníci podvádějí při prodeji hlavně karet Digialb a Al Jazeera

Kdo je kdo a co je co.

Janik

http://www.totalsat.co.uk/al-jazeera-sport-12m-card-p-105.html

Kdo je kdo a co je co.

Janik

No tie JSC Sport +5 az +8 zo 7° zap. je problem zachytit (aspon o mna - Zvolen, Gibertini 100 cm / LNB Twin GI-202 0.2 dB). Cital som, ze treba LNB pootocit proti smeru hod. ruciciek (nastavenie SKEW). Zatial som to neskusal. Tie ostatne "PLusky" idu napr. na Showboxe S-300 v emulacii (zvolit spravny software).

VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W

bmilan
Registrace: 5/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra