![]() |
|
Technisat digiplus str 1Zdravím,nahrával někdo nový soft str-cz-ok do jmenovaného přijímače,kabel z omka,po rozbalení softu a spuštění se mi ukáže hláška "wrong hardware IDs 0*0019001e.....a proces skončí,port na pc je nastaven správně,chci tam nahrát češtinu a nevím jak dál,díky...rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI
|
paprika007
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
RE: Technisat digiplus str 1Jakou verzi tam chceš nahrát? Mě to funguje, zrovna jsem tam vracel BETA verzi kvůli svévolně se vypínajícím DVB i TXT titulkům.TechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink
|
mjan
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
reremám tam původní soft,DVB titulky my to vypíná taky no chtěl sem české menu a hlavně ať to píše na displayi hezky česky tak jak má,udělat z toho str 1 x....rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI
|
paprika007
![]() |
|
RE: Technisat digiplus str 1zkus se obrátit přímo na OMKOTechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink
|
mjan
![]() |
|
RE: Technisat digiplus str 1@mjanKterá verze firmware nemá problém s vypínáním titulků? |
Fish08
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Technisat digiplus str 1Je to BETA verze 2.33.13.3, najdeš jí na stránkách Omka v sekci podporaTechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink
|
mjan
![]() |
|
RE: Technisat digiplus str 1Kupoval jsem jich několik před 2měsíci z Omka a čeština tam byla....netřeba nový soft. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
rereno jo ale já ho mám už druhej rok,a není str1 x ......rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI
|
paprika007
![]() |
|
![]() |