![]() |
|
MagioNevie mi niekto poradiť či to čo tam je ako Eurosport2 je Eurosport2Bundesliga,lebo mam obavu že je to len Eurosport2International.Neda sa to nejak zmeniť?Ozaj jeden mudrlant tu povedal že na jeseň tam bude i Sport2,tak jeseň už je dva dni a nič neporadi mi ten mudrlant ako to je.A ake mate skusenosti vy s Magiom?Vdaka. |
tunel
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: MagioKeď už na českom serveri píšeš o tejto slovenskej špecialite, patrilo by sa aspoň napísať na vysvetlenie, že sa jedná o digitálnu káblovú TV z dielne T-Com.Ohľadom Eurosport2 ti neviem pomôcť, mám iba základ, ale čo sa týka skúseností, môžem Magio odporúčať. Už vychytali počiatočné muchy a nejaké problémy sa vyskytnú len zriedkavo. Kvalitu môžem posudzovať na LCD Full HD 100 cm a keď porovnávam SD-kanály zo Skylink (Openbox 810) voči Magiu, vyhrava jednoznačne Magio. Teraz tiež pustili ako promo Discovery HD a je to paráda, aj keď mám pripojenie iba metaliku a pri HD môžem sledovať/nahrávať iba jeden kanál. O komforte pri digitálnom nahrávaní asi hovoriť nemusím. Jediná nevýhoda je nemožnosť ďalšieho spracovania nahraných programov (nedostaneš ich v digitálnej forme von). |
jah
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 151 |
![]() |
|
RE: Magio...inak výbornú a stále aktuálnu diskusiu o Magiu nájdeš na:http://forum.zive.sk/viewtopic.php?f=924&t=954426 |
jah
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 151 |
![]() |
|
RE: MagioEurosport 2 je International a o bundeslige kvôli veľkej cene neuvažujú. Sport 2 bude čoskoro ako som písal pred cca. 2 dňami. Stačí zavolať alebo napísať priamo do t-comu a vieš novinky.S magiom som veľmi spokojný, fakt super obraz. |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: MagioNeoficiálne novinky od oktobra:...moznost zriadit Turbo 3 k IPTV, nove kanaly v programovom rastri, moznost sledovat nahravky na druhom boxe (ktore boli nahrane na prvom boxe), Magio cez satelit. |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
Re:MagioPaterliny:Myslim si ked je to nemecka spoločnosť vysoka cena za bundesligu je troška scestna uvaha???A čo sa tyka toho toho Sport2 mne tiež ked som bol na DIGI TV tvrdili,že tam bude Prima aj Nova.Sice som tam bol len dva roky,ale nechcem aby to tak dopadlo aj v T-Com s Magiom.Ozaj ten termin by bolo dobre keby povedali som si všimol že aj tak tam maju vela volnych kanalov. |
tunel
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
@ Paterlinyniečo viac k to(nevhodné slovo) Magio via sat by nebolo? Stále sa to len tak sem tam objavuje. Ak mi to neuniklo samotný Slovak Telekom doteraz nič oficiálne nekomunikoval. Takže naďalej pekná záhada... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: Magiomagio cez satelit sa pripravuje. satelitne vysielanie by sa malo spustit co nevidiet. podla mojich info urcite do konca roka. |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
![]() |