Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Bebelink HD: rozhodne zájem abonentů

Chceme si otestovat, jak nové stanice přijmou abonenti. Pokud se osvědčí, zařadíme je trvale do nabídky (uvedl podle konkurenčního webu ředitel Glisník k zařazení nových HD programů, které vzbudilo rozporuplné reakce a zatímco část abonentů je s výběrem spokojena, mnozí to považují za velice odvážný úlet)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Bebelink HD: rozhodne zájem abonentů

no neviem či je tolko malích detí čosa budú dívať na bebe hd aby sato tam udržalo

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

BEBE HD SHIT

Myslím,že tato stanice bude mít mizivé procento příznivců v dospělé populaci.Až na batolata,kterým je to šumák zda sledují HD či SD.Tak apsolutní bojkot této stanice.Snad Skylink potom vyměkne!!! Rv

marcel79
Registrace: 4/2008

osobně jsem pro každou blbost, jako vždycky. hodně se mi líbí tenhle techno remix
www.youtube.com/watch?v=uLGEbIpidQo

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

tí brdo tento program je na infart ked som to videl

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

blbý je, že teď před vánocema bude zájem o HD větší úplně přirozeně, protože všichni budou utrácet za všecko možný i nemožný. a k tomu regulérní start ČT HD na začátku příštího roku a olympiáda - to je vždycky zájem úplně největší. a celkem o všechno, co souvisí s televizí.

vortimond

No hlavní je, že už Nova sport HD natrvalo zůstane v balíčku! Mě se uslevilo, dokud to nebylo ofiko, tak má člověk strach, že se nakonec nedohodnou a pro mě je tento kanál stěžejní. Takže aspoň v tomto směru max. spokojenost.

cgyfan
Registrace: 8/2007

a taky (to tady ještě nikdo nezmínil) tahle stanice je zajímavá jako velice úspěšnej podnikatelskej projekt. původně sice vznikla jako nízkonákladovej klon stanice Baby-TV, která je na první pohled kvalitnější, propracovanější a ty obrázky jsou aspoň občas docela roztomilý a vtipný, ale postupně si vydobila svojí pozici, i když asi hlavně díky chytrý reklamě, která zdůrazňuje jakýsi prazvláštní pozitivní vlivy, který by tyhle příšerky měly mít na duševní vývoj kojenců.

vortimond

už je o tom podrobnější článek i tady. oba dva, podle Skylinku "vysoce specializované" programy mají zatím svoje místo jistý do února 2010. pak rozhodne poptávka (která bude pochopitelně vrcholit zrovna před olympiádou) Rv :laughing:

vortimond

o2TV HD paket

a četli jste, že od příštího roku by (konečně!) měl začít vysílat paket HD programů přes internetovou o2TV. já si myslím, že je to super. bude to dostupný pro značnou část domácností (narozdíl od kabelovky) a určitě tam budou programy jako HBO HD, NG HD a další. kvalita sice nebude nějak závratná, protože tenhle druh šíření neumožňuje asi nějaký závratný přenosový rychlosti, ale jestli to bude mnohem lepší než ta 4:3 SD verze? docela bych se vsadil, že o míle!

vortimond

Nemám záujem...

Bebe TV - 0 bodov, MyZen iba v prípade, že nie je k dispozícii iná, "normálna" HD stanica, pokiaľ nezaberá miesto, nemám námietky. :ogre:

scareface
Registrace: 8/2009

HBO HD - je podmienené predplatením HBO balíčka ( HBO,HBO2, možno HBO Comedy ). Čiže ďaľšie úvahy o rentabilite. Koľko ľudí si zaplatí HBO balíček spolu s HBO HD ? Pokiaľ by túto podmienku poskytovateľ zrušil, myslím, že bráne je otvorená...Takže zatiaľ tento program nevidím reálny v HD balíčku Skylinku :( :(
Naopak, ako reálne vidím zaradenie :
1. NG HD - symulcrypt, poskytovateľ nevylučuje v prípade rentability lokalizáciu
2. MTV HD - pravdepodobne v spolupráci s holanďanmi
3. Animal planet HD - otázna je lokálna podpora, pravdepodobnosť tu je, aj keď dosť malá...

Uvažujme spolu : aká ďaľšia ponuka nám ostáva ?

PS : Babe a Zen sú také programy z blata do kaluže. Ale snaha sa aj v tomto prípade cení.

jarino1978
Registrace: 2/2007

vortimond

"V lednu příštího roku provedeme test zákaznické poptávky po těchto programech"

Budu sa zaujimat iba o tieto 2 programy a nasledne rozhodnu,ci ich tam nechaju natrvalo

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

je mi to jedno. mám zájem hlavně o HBO, tak se těším na tu novou IPTV HD nabídku od o2

vortimond

RE:BebelinkHD

Špatně si to četl,ne od příštího roku,ale příští rok.Tak se mužeš ještě minimálně rok těšit.Mě nešel vystup HDMI do televize panasonic a za rok to nesprovoznili,tak jsem dal výpověď a když mě lámali abych ji vzal zpět a ja se ptal kdy spustí balik HD programu,tak nějak nevědšli co mají odpovědět a nakonec řekli,že ještě nenastal ten správný čas na HD.

Neroslav

no to se nedá nic dělat. bebe jako kompenzaci odmítám :laughing:

vortimond

RE: Bebelink HD

Ale to je v pořádku to já taky! O2 jsem řekl, že až přijde ten čas na HD tak že se jim určitě ozvu. :)

Neroslav

hlavne ze mame natrvalo v HD PLUS nova sport a o tom to je.vsechno ostatni z meho pohledu je druhorade cau.

image
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra