Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

MTV Czech v CSlinku!!

MTV se objeví na pozici 23,5 st. východně prozatím pouze v satelitní platformě CS Link, která o tom informovala na středečním setkání s novináři. Konkurenční platforma Skylink, jenž využívá stejnou družici, se k zařazení kanálu nechystá
zdroj:(nevhodné slovo).cz No to nemyslí vážně snad se Skylink s Novou dohodne

marcel79
Registrace: 4/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MTV Czech v CSlinku!!

otázkou je kde sa objaví čí v základe alebo v totale :-/

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

JÁ bych ji dal to nabýdky Total atˇ je to TOTÁLNĚ v prde.i!!

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

ale dalšie plus pre cslink R^

🇸🇰

Jupi

skylink by mohol konkurovat odkodovanim mtv paketu na 19,2

mbfin
Registrace: 10/2008

mbfin

áno to bude asi ten šok čosa tu avizoval no uvidíme :lookaround:

🇸🇰

Jupi

Bych to tak černě neviděl, když vezmu v úvahu, že je to Made in Nova, tak to české MTV nebude stát za nic. Možná překoná i německé MTV :zombie: :scared: :sly:

petr86
Registrace: 6/2009

Počul som,že MTV CZ má byť v total balíčku,uvidíme.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Myslím, že budete dosti zklamaní. S MTV to bude mít shodný jenom název. Stačí se podívat na ostatní regionální MTV a zjistíte, že je to o ničem. Akorát bude tato stanice zabírat místo. A ještě za to budou chtít peníze!!

neuzil
Registrace: 7/2009

tak si předplat skylink a čum se na bebeTV.Mám rád lidi co začnou pomlouvat a ani neznají programovou skladbu,a určitě to nebude zadara to je snad každému jasné.Proboha lidi proberte se dneska není nic zadarmo všecko něco stojí.CS link za to taky platí a musí na tom i něco tržit to je přece logické.Montuji satelity už hezkou řádku roků ,ale zadarmo to nedělám ;)

pit178
Registrace: 11/2007

mbfin

Cely paket urcite neodkoduju (zahranicne konkurencne verzie MTV na CZ/SK trhu nebudu konkurovat MTV CZ)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

"otázkou je kde sa objaví čí v základe alebo v totale"

Vzhladom k tomu,ze to nechcu vysielat v DVB-T,tak je to jasne...bude to v platenej ponuke

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

Blooddog

to si myslím aj ja

🇸🇰

Jupi

no co. bude to placená televize jako každá jiná. nemusí to být všude jenom proto, že je to od novy. stejnak to bude blbost, protože je to od novy

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Já si myslím že MTV CZ bude v placené nabídce TOTAL. Pochybuju že bude v základu. Funguje to tak v zahraničí, tak proč by se mělo něco měnit u nás.

ASRady
Registrace: 12/2008

Já nevím proč každej rejpete do novy!! Já to vidím v práci .. Každej na ni nadává a pomlouvá a pak mezi řeči na ni každej kouká.. Ulice ..atd..
A jinak je to jediná televize kde se dá koukat na HD.. Chápu zase tady budou pacijenti který řeknou že na zprávy na nově nekoukaj (stejně kecaj..) Taky na ně koukám..A porovnávat to s Čt HD ...to se snad někdo zbláznil.. Za celou dobu kdy jsem tam přepnul tam nic nebylo dokonce se mě záznam (dnes ráno na čt2 zdál lepší než jejich "dobré ráno.. nebo co to je"
PS: Nejsem zaměstnancem Novy ! Ale někdy je to tady fak ujetý ..Od narážek na někoho když se na něco zeptá (a neni machr jako pár lidí tady) Tady by se lidi měli srovnat .. nebo Admin mazat !!
Jinak budu rád když MTV bude v základu.. alespoň nějáká konkurence Óčku.... :laughing: :laughing:

Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)

TRE

TRE

nevíš, kdy dávají zase něco (film) na Nově v HD?

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vortimond

Nevím..
Nemluvím o filmu.. Ty koukáš nenom na filmy ??
Superstár a podobné ne... že..? Já zapoměl že tady jsou jenom lidi co koukaj na operety .. a podobné.. Koukni se třeba na střepiny nebo na 168...na čt.. dá se říct že je to stejný a o kvalitě nemluvím.. Já vím.. nikdo na to nekouká .. jako na Víkend..a pod..
Pěknej den..

Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)

TRE

TRE

podle tebe je asi nedělní terminátor opereta :laughing: ale bulvár jako např. střepiny nebo ty jejich zprávy, to nemusí spousta lidí

vortimond

vortimond

Prosím tě Terminátor je starej jak hnědý uhlí..
Kdo by tak na to koukal???
Maximálně pár lidí... Zasde takový terno to neni.. Pokud nejsi rodilej terinátorák.. :) Potom teda jo !! A nakonec to bude stejně upscaling.. :))) :))) Ale já ti to přeji R^

TRE

já vím, že to bude upscale. a dokonce 4:3 !!! a právě proto se ptám, kdy dávají zase něco na Nově v HD

vortimond

TRE

seš nějakej přechytralej néé Rv

pit178
Registrace: 11/2007

pit178

Možná jo!!!
Ale aspoň nebrečím jak želva !!
Od toho jste tady vy!
Ale to je jedno... Nechci se hádat..
Stačí když řeknete že mám pravdu ..!!
Ale to asi ne ! Tak je diskuze o ničem..
Nejsem zádnej extra ladič nikde se nepovyšuju ani nikde nikoho nezatracuju.. Běžím na Linuxu a jsem spokojenej !

TRE

Jinak jestli by to někoho zajímalo tak mimo mísu jsem od Náchoda a bez problému se tady chytá DVB-T z Prahy 41 kanál.. a samozřejmě i 40 Černá hora..
To jen tak na okraj kdyby to chtěl někdo zkusit..
Pěknej Den..

TRE

Hmmmm..

MTV, od Novy,v dnešní době, a ještě za to platit?!
:))) :))) :))) :)))

HiFiOK

mtvczech

jo a hned druhý rok MTV DANCE to by bylo cool.

laga18
Registrace: 8/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra