Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Zrušení DIGITV

Chci se zeptat, zda z Vás má někdo zkušenosti s odhlášením DIGITV. Jedná se mi o to: Mám smlouvu více jak 2 roky a podal jsem žádost o ukončení smlouvy. Po měsíci mi přišel dopis, že ukončení respektují. Jenže chtějí vrátit veškeré zařízení a to včetně paraboly. To jim to opravdu musím zaslat poštou? Vím že mi technik říkal že po dvou letech je to všecno moje. Nejde mi teď o to zařízení ale o tu práci s tím balíkem. Vždyť ten talíř je obrovský a jezdit až do brna či prahy se mi taky nechce....možná je to dotaz jen tak do větru, tak mě za něj nekamenujte

honzusa
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zrušení DIGITV

stačí to vrátit technikovi,nebo mu zavolat a on ti ti za určitý poplatek demontuje R^ obrn se trpělivostí .protže ji budeš potřebovat,a hlavně od všeho si vem doklad ;)

pit178
Registrace: 11/2007

asi nevíš kolik činí ten poplatek co?

honzusa

všechno musíš vrátit a to snad i včetně držáku na zdi, nejenom parabolu. ale můžeš si tu celou venkovní část od nich odkoupit za asi 500,- Kč. jinak poštou se to neposílá, v tom potvrzujícím dopise by měl být kontakt na nějakýho dýlera, kterej to od tebe zaručeně převezme (musíš mu to tam dopravit a nebo mu zaplatit za demontáž a odvoz) ale je možný, že bude mít sídlo až někde dost daleko, protože těch dýlerů je čím dál míň

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

poplatek je věc technika který ti to demontuje u nás se to pohybuje okolo 500kč.záleží jak je to daleko a kde je parabola umístěna.

pit178
Registrace: 11/2007

díky všem za reakce a rady....takže fakt se obrnit trpělivostí a nějakou peněžní částkou :) :(

honzusa

já jsem v tom dopise měl kontakt na nějakou pražskou firmu, kam jsem to musel odnést (protože se mi nechtělo platit za demontáž). to byl areál s parkovištěm na kraji prahy, kam se jelo hodinu metrem a další hodinu se šlo pěžky a tam uprostřed toho areálu byl panelák, kde měly pronajatý kanceláře nejrůznější firmy. to byla pátrací akce první kategorie, ta firma nakonec sídlila až někde nahoře a byla to čistě místnost s dvouma sekretářkama a haldou šanonů v policích

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

no praha je pro mě daleko a benzín mě vyjde stejně asi jako demontáž či pošta, tak to vydím asi na poštu či tu demontáž...mám od nich v dopise, že to můžu zaslat buď do prahy nebo do brna poštou...tak uvidím..chjo..takové komplikace zbytečné

honzusa

aha, tak asi něco změnili, už těch dýlerů je asi tak málo, že se to posílá poštou
(p.s. pochopitelně jsem chtěl napsat pěšky a rozhodně né pěžky :laughing: )

vortimond

No hlavně pokud to budeš nechávat odinstalovávat toho nějakýho dealera, tak si předem dohodni za kolik, protože těch zmíněných 500,-Kč je spíš ve spodní hranici jejich požadavků. U nás za demontáž chtějí od 750,-Kč až po 2.000,-Kč! Nejčastěji pak 1.000,-Kč plus za cestu (okolo 10,-Kč/km).

A nezapomeň si nechat orazítkovat ten předávací papír, co ti ve dvou provedeních poslali v tom výpovědním dopise (druhý provedení si vezme ten dealer).

gespa
Registrace: 4/2003

Skús zavolať na centrálu, zisti, kde je ich pracovisko zberňa) najbližšie k Tebe. Keď to neodovzdáš včas, budú Ťa upomínať za slušný poplatok. Zo skúsenosti súseda: Odhlásil, technik bol drahy, díler v mieste bydliska odmietol prevziať (nebude predsa skladovať zariadenie vo vlastnej garáži, keď mu za to spoločnosť neplatí).V Košiciach (cca 80 km) je ich zberné či reklamačné strdisko, odovzdal to tam. Tam aj na počkanie odstraňujú reklamácie (výmenným spôsobom - ak náhodou ich majú). Čakania na technika k poruche či opravy boli aj štvormesačné (nedostatok súčiastok).

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007

Rušil jsem taky digi,taky mš´ě odkázali na technika,který je cca 60km od místa mého bydliště.Zavolal jsem tedy na digi linku,že to nikam vozit nebudu,protože s tím mám náklady,které mi nikdo nevrátí a navíc již nejsem jejich abonentem.Pokud celé zařízení chtějí tak ať si pro ně přijedou.A ejhle během 14 dní byl u mě technik,kterému jsem proti před.protokolu předal mnou demontované zařízení a nestálo mě to ani korunu

Vladimír Z
Registrace: 3/2006

spravně privezli-tak at si taky odvezou

papay
Registrace: 12/2006

VladimírZ: Volal jsi přímo na jejich oficiální linku?...Protože se mi to zdá být skvělé řešení. Jak je to tak dlouho, co jsi rušil to DIGI? Předem díky za odpověď

honzusa

Parabolu si nech,když tak to nějak usmlouvej za rozumnou cenu.(nemusíš pak nic zase přidělávat)

Cucerak
Registrace: 3/2008

Vše toto proběhlo v červnu tohoto roku

Vladimír Z

RE: Zrušení DIGITV pro Honzusa

A ještě jsem zapomněl říci,volal jsem na kontaktní linku digi tv

Vladimír Z