![]() |
|
CS Link - Sport1 kvalita - odpověďOdpověď zákaznického centra CS LINKU na můj dotaz ohledně mizerné kvality u programu SPORT1 šířeného jejich platformou. bohužel program Sport1 lepší kvalitu obrazu neposkytuje takže je potřeba se obrátit přímo na provozovatele tohoto programu. My tuto skutečnost nedokážeme ovlivnit, v jaké kvalitě program přijímáme od provozovatele tak jej šíříme dál....Tak si myslím, že na provozovatele tohoto programu by se snad měli obrátit oni néé, nebo jsou slepí co pouštěji za mazanici. Na UPCDirect i na DIGI TV jde Sport1 v daleko lepší obrazové kvalitě. Toje to opravdu takový problém přijímat ten program jinak než přes UPC? Tak koukám, že až bude UPC Direct na THORU tak se k nim zas budu muset vrátit... |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 903 |
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1 kvalita - odpověďale už do nich nerípte furt cslink zato asi ani nemôže:-/ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
FI711010Ina distribucna trasa nie je...bohuzialČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1 kvalita - odpověďNevím, co pořád řešíte. Nelíbí se ti to ??? Nedívej se na to, neplať to. Nikdo tě nenutí. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
CS Link-Sport1No já jenom, že to asi moc neřešej...což je škoda. Když to jde na jinejch platformách normálně, tak nechápu proč ne na CSLinku. Snad k tomu taky časem dospějí. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 903 |
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1 kvalita - odpověďSa cudujes??Na Spektrum sa ludia stazuju uz vyse roka a stale je to to isteČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1 kvalita - odpověďNechápu lidi co si pořád stěžují! Vypněte televizi a táhněte ven třeba na houby, nebo si zakopat s míčem. Já mám kvalitu SPORT1 skvělou! Možná mají chybu ti co to přijímaj, a ne CS LINK!! :fuming: |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
ASRadyUrcite ma Sport1 lepsi obraz ako napr. Sport5,ale ani Sport1 nie je "koser"Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
ASRadyAS RadyTy ale máš před potopní CRT ..tak je jasný že máš "super" obraz.. A pokud píšeš že máš kvalitu Sport 1 SKVĚLOU !!..Tak ale nemáš určitě SKVĚLÉ výsledky po poslední návštěve u očního lékaře.. ;) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
patAj na CRT vidno nedostatkyČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1 kvalita - odpověďpsal jsem taky na skylink ohledně kvality obrazu u SPORT 1, NOSTALGIA, FILMBOX a FILMBOX EXTRA EXTRA, to jsou programy na které se nedá skoro koukat, přitom sport 2 na 4,0°W je obraz skoro dokonalí na SD, ješte se mi po týdnu neozvaliDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: CS Link - Sport1 kvalita - odpověďno nevim sportovni kanaly me jsou uplne jedno,nechapu tu histerii kolem fotbalu atd,radsi misto cumeni na sport pujdu ten sport provozovat,ale jedno vidim jiste,ze kvalita sportu 1 na cs link je urcite lepsi nez na digi,s upc nemam srovnani,reaguju jenom na to co tady nekdo psal,ze kvalita sportu1 z cs linku je horsi nez na digi nebo upc-to je podle me nesmysl,crt finlux 63cm |
bbcman
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 477 |
![]() |
|
sport1serte na sport lepsi je mtv aspon mne uvidite v hd kvality milujem vas nasi fanousci vase pussycat dolls R^ R^ R^ R^ R^ |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
pro bbcmano čem tedy tady píšeš že tě sport nezajimá že na něj nekoukaš, tak jak můžeš posoudit zda je sport 1 na skilink, UPC a digiTV steně špatný, já na sport 1 koukam a je jasné že od všech třech provozovatelů je obraz skoro stejně špatnýDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
|
fpsfps
![]() |
|
pro pussycattohle je diskuze nad kvalitou obrazu sportu 1, tak co jsem cpeš tvoje stupidní MTV, které nikoho nezajimá, jenom pár pubertálních dětíDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
|
fpsfps
![]() |
|
![]() |