![]() |
|
Homecast 3000CR - dalk.ovladaniAhojte, resim takovou malou velkou zahadu - u zakaznika nefunguje dalkovy ovladac na Hom. 3000CR. Ani tuk. Donesl jsem to do dilny, zkousim a jede jako z praku, vsechno uplne v pohode. Jiz jednou jsem se s tim setkal, zakaznik mel LCD samsung, po zapnuti homecast nereagoval na DO. To bylo nove, dal jsem tam Humax CrOne a jede bez problemu. Tady ale zakaznik ma prijimac jiz skoro dva roky, zadna zmena nebyla a nereaguje na ovladac. Nesetkal se s timto nekdo ? Reklamovat to asi nema cenu, nejspis by to jelo, tak nevim. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Homecast 3000CR - dalk.ovladaniA v té dílně to jede s tím jeho přijímačem? |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Homecast 3000CR - dalk.ovladaniJasne, kdyz ho vezmu do dilny, jede jak fik |
J a
![]() |
|
RE: Homecast 3000CR - dalk.ovladaniTak to mne docela zajímá na co přijdeš. Doufám, že to sem napíšeš. Já mám fototranzistor přímo v BNC konektoru a to píchnu na vstup osciloskopu. Z rušením od LCD jsem se taky setkal, ale jinak už s ničím. Třeba se mu pomstil soused a nainstaloval výkonnou infra rušičku do protějšího okna :8) |
visper
![]() |
|
RE: Homecast 3000CR - dalk.ovladanije to nejake rusenie co ma v byte neonka nieco take niekde som us otom nieco cital |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 788 |
![]() |
|
RE: Homecast 3000CR - dalk.ovladaniNěco podobného jsem nedávno řešil. Dálkové nešlo, podíval jsem se přes foťák mobilu na ledku a ona při zmáčknutí svítila klidně, ale má neklidně mrkat, čili nešel oscilátor. V dílně jsem pouze vyčistil tišťák a vše šlape jak víno. Byl dráteček pod lakem a zkratoval tišťák.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Homecast 3000CR - dalk.ovladaniMám tv plazmu Samsung 52" pod ním S3000CICR a na stole 5 DO a fungují všechny bez chyby. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Homecast 3000CR - dalk.ovladaniPanove, mluvte prosim k veci. Ten rec. i s dalkacem v dilne jde zcela bez problemu. Nejde jen u zakaznika na jednom konkr.miste. Se stejnym typem prijimace jsem se s problemovou funkcnosti DO setkal v tom pripade vyse, ale tady zadna zmena NEBYLA. Pokud se nekdo setkal s necim podobnym - napr. co to vsechno muze rusit apod. napiste, pokud ne, je dalsi diskuze zbytecna.Dekuji. |
J a
![]() |
|
RE: Homecast 3000CR - dalk.ovladaniKrom toho jsem vyzkousel dva dalkace a delaji to oba, cili nejaky problem je asi v prijimaci, resp. v nejakem asi ruseni co ja vim... |
J a
![]() |
|
@JaPripadne rusenie sa da zistit jednoducho,po jednom odpajat zariadenia,ktore by mohli byt zdrojom toho ruseniaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Homecast 3000CR - dalk.ovladaniSe ti omlouvám, že jsem vůbec něco řekl!Už se to fakt vůči tobě nestane!Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Homecast 3000CR - dalk.ovladaniSamozřejmě bych taky prvně zkusil tu nejjednodušší věc, jakou napsal Blooddog.Mě se jednou stalo, že u vedlejšího volně pohozeného ovladače se do nestisknutého stavu nevrátilo jedno tlačítko.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@BlooddogJasne, ale nenapada me, co by to mohlo byt. Setkal jsem se jen s tim LCDckem, ale tady ma starou CRT |
J a
![]() |
|
RE: Homecast 3000CR - dalk.ovladanipodla mna to je rusenie ktore pracuje na tej istej frekvencii ako dialkove a teras na akej frekvencii to dialkove ide lebo ani sam presne neviem zeby niekde kolo 300 mhz??? |
jopo166
![]() |
|
RE: Homecast 3000CR - dalk.ovladaniono totiz to zariadenie ani nemusi pracovat na takej frekvencii len ma jednu harmonicku priamo nanej najlepsie by bolo zistit asi skenerom alebo niecim takym napr.aj take pokazene polske sito ma plno harmonicky stym ma skusenost jak my sused v mynulosti zrusil prijem ukrajinskej 1 uplne po vypnuti tejto anteny obraz naskocil no nemusi to byt prave toto moze to byt hocico uneho doma ja len tak triafam :))) ;) |
jopo166
![]() |
|
RE: Homecast 3000CR - dalk.ovladani300 MHz? To jsi lehce přehnal. Infra LED je napájená kmitočtem kolem 40 kHz, ten je potom klíčován pulzy vlastního kódu. To znamená že stejnosměrné zdroje IR záření (třeba rozžhavená kamna) by to neměly ovlivňovat. Možná nějaká zářivka s měničem? |
visper
![]() |
|
RE: Homecast 3000CR - dalk.ovladanisorac to som si len tipol :laughing: R^ ale podla mna taista frekvencia co ma ovladac to bude |
jopo166
![]() |
|
![]() |