Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

HDTV PVR

Dobrý den.
Chci si pořídit HDTV přijímač s možností nahrávání libovolného kanálu.
V mém případě mám SkyLink = družice Astra 23.5 a 19.2

Chtěl bych se dívat na CT1 = Astra 23.5, Kmitočet - 12 525 MHz, Polarizace - Vertikální, FEC - 3/4, Symbolová rychlost - 27 500 kS/s
ale nahrávat Eurosport = Kódovaný, Satelit - Astra 19,2° E, Kmitočet - 12 344 MHz, Polarizace - Horizontální, FEC - 3/4, Symbolová rychlost - 27 500 kS/s

Co jsem zjistil, tak HDTV PVR s jedním tunerem to podle mě nezvládne.

Můžete mi prosím poradit z vlastní zkušenosti kvalitní a spolehlivý přístroj, který umí výše uvedené a nahrávat na externí z

Děkuji a s pozdravem

rrajnoha
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HDTV PVR

HD BOX
http://www.kramky.cz/digitalni-televize/digitalni-prijimace/satelitni-prijimace-hdtv/hd-box-fs-9200-pvr-2xci-2xca-twin-tuner

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

proc zrovna ten prcku?

rj45
Registrace: 6/2007

Humax iCord. Spolehlivý, špičkové EPG, sdílení jednoho seznamu programů pro oba tunery .....

Zip

to zip

Chci se zeptat, jak je to ted u Humaxe se sdílením karty a nahrávaním dvou zakodovaných programů? Diky

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

rj45

protože HD Box je HodněDobrý box :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

@ tukan

Karta je v jeden čas použitelná pouze pro jeden program. příklad - nahráváš třeba ČT1, sleduješ ČT24, program ČT1 je nahráván odkódovaně. Nahráváš ČT1, sleduješ Primu, prog ČT1 je nahráván kódovaně, ke sledování Primy je využita karta ... Karta je využívána na poslední kódovaný program na který bylo přepnuto.

Nahrávat můžeš až 4 programy ze 2 transpordérů, zakódované nahrávky využijí kartu při sledování, pokud chceš nahrávku přenést do PC a poté vypálit, nejprve je nutné nahrávku dekódovat (vytvoří se na HDD nový soubor). Dekódování probíhá v reálném čase! Pokud chceš nahrávku jen shlédnout a poté smazat, dekódování není potřeba.

Pokud chceš přijímač, který sdílí kartu pro vše (sledování i nahrávání), mrkni třeba na Vantage HD8000S.

Zip

Nemusí mrkat na předražený Vantage, může mrknout na HD Box... ;)

drobeček

to zip

Diky Zipe, Vantage už jsem testoval a není to špatné, ta cena je trochu vysoká. Humax mám v ter. verzi /9300/a jsem moc spokojenej.

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Drobeček

potřeboval bych to trochu osvítit HDbox kontra třeba AZ,Ariva,Vantage ap.dá se to !!!děkuji.

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra