Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Nebojím se zeptet :)

Máte někdo zkušenosti s příjmem televizních kanalů přes satelit bez placení měsíčních či jiných pravidelných poplatků? Jde mi o to, že bych chtěl příjmat standartní programy ČT,Nova...Discovery cz, MTV, Eurosport cz...Nova HD, Nova sport! apod...prostě ty kanalý které převážně "provideři" blokují...Dalo by se říct že jsem laik. Je mi jedno, jaká bude jednorázová investice, ale už nechci další poplatky či řešit nějaké kódy k odblokování kanálů. HBO apod. nepotřebuji )nebyly by naškodu ale o to mi nejde..Chtěl bych poradit kde mám vůbec začít hledat či kam se ve forum obrátit...Myslím že nebudu sám, kdo by uvítal nějakou šikovnoou radu :)

honzusa
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nebojím se zeptet :)

A jak by jsi si to představoval?
Bez poplatků a "nějakých kódů" to nejde.A na tomto foru to je podle pravidel,stejně zakázáno. Rv

.......

jito
Registrace: 12/2005

Takto,jak jsi polozil dotaz to neni mozne,protoze,kdybychom neplatili nikdo nic,pak nemuze byt nic vysilano.Zacnu tedy s ne smyluplnym navrhem:
- napis do SKY LINKU,zda pro Tebe za jednorazovou investici zajisti napr.na 20 let prijem vsech programu mimo HBO
(uvazuj s investici okolo 4 000,- Kc rocne,to by snad slo domluvit)
Nyni mozna realneji:
- uvaz o instalaci multifokalni paraboly,napr.T90 a dej si tam napr.zakladni 23,5 - 19,2 - 13 - 1W,
- kup si HD prijimac,ktery podporuje tzv.emulaci (EMU) a ma aspon 1 ctecku karet (muze to byt slozity a precizni DM 800 HD ,nebo napr.VANTAGE 1100 HD),
- kup si rovnez kartu SKY LINK,at mas zakladni programy vzdy jiste,
- musis resit kody,bohuzel...Na vecne casy a nikdy jinak,to bylo a bude pouze se Sovetskym svazem.

hdpe
Registrace: 11/2007

Díky za radu ;) vím dotaz zní hloupě, ale jsem laik tak jsem chtěl vědět jaké jsou možnosti

honzusa

Nebojím se odpovědět

Pokud tě nezajímá jednorázová investice, pak je to naprosto jednoduché a navíc legální řešení. Stačí koupit přijímací zařízení, předplacenky upc či kupóny až do smrti.
Doporučuju na tolik let, kolik ti je od stovky. :-/ Nebo 110. Pro jistotu.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Určitě bych jim předem zavolal o individuální slevu pro VIP klienta. Byli by "divní", kdyby ti ji nedali.. :razz:

Tomik535

Nebojím se odpovědět

@tomík535 - předplacenky ? "šak to už je dávno zrušené".

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

táhlovej

6 mesacne predplatenky su v predaji

http://www.upc.cz/karty

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

No, mě hlavně nesedí, že je registrován 10/2007 a je pořád laik....

polulin

@Blooddog

Šak v prosinci zrušijů i ty půlroční a on to chtěl na "věčné časy".

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

honzusa

To ze ses laik te neomlouva, pravidla fora si cetl a souhlasil s nimi, jenom uplny trotl by je nepochopil a presto polozis takovyto dotaz, proste tady nekrademe, chapes, protoze chceme, aby nasi provideri byli z neceho zivy.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

honzusa

CT1 CT2 Nova NovaHD Prima Prima Cool TV Barandov Markiza Joj atakdale atakdale muzes primat bez mesicnych poplatku cez
CSlink a nebo Skylink /karta ktera to umozni je jednorazova investice/

vsechno ostatni je nad ramec a za to se plati mesicnej poplatek /moznosti jak ilegalne neco trvale primat bez placeni nejsou!!! resp jedna by byla, ale na to treba mit vyssi level jak jenom bejt laik/ a nezapomente ze je to tak ci tak trestne!!

hezkej den ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

007

tazatel honzusa třeba nechce krást pirátským příjmem, ale třeba si myslel že se tyto programy vysílají někde zdarma jako třeba čt, nova, prima a t.d. (samozdřejmně za jednorázovou investici za přístupovou kartu) :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

tak jako v sociailismu, i když to bylo nás všech tak všichni sme krást nemohli

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino
Registrace: 10/2006

pro vsechny

zdravim vas,kdyz si zvas nekdo dela srandu ,tak reaguje skoro kazdy,ale kdyz se nekdo zepta na neco konkretniho tak mu napovite jen trosku nebo vubec,je to skoda.pritom, cim vic lidi bude vedet,tim vice se bude prodavat.dekuji za pochopeni

john1
Registrace: 7/2008

Už to nehul. Ušetříš na tom svinstvu a např.MTV packet máš na 35Euro za rok. Za cca 600kč měsíčně máš Multi i HD balík programů nebo něco podobného u konkurence. To, co teď pročudíš za měsíc, můžeš vrazit do kultůry. Žváro taky zadara nedostaneš.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

john1

základy sat příjmu jsou v zaprášené sekci ABC.Tož nebreč.A to taky platí pro všechny LAJKY.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Však si těch předplacenek může koupit třeba sto..

Tomik535

pre alfasex: nie je ziadna moznost prijimat nieco stale zdarma, lebo za zariadenie ktore to nacas vie musis zaplatit

Duzu
Registrace: 7/2005

re:meduzka

zdravim profika,ze jsem amater to vim i bez tvych rad.kazdy vecer totiz ctu a podle toho to poznam,vis.ale tvoje prispevky jsou vylozene na profesionalni urovni.ani slusne chovani nemas.toz moravaku,nalej si a nech slusne lidi napokoji a vzpomen si koho jsi tahal ty za kabat,aby ti poradil co mas delat.jo a az budu profik,tak urcite nebudu prodavat jedno f-ko za 20kc. ;)

john1
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra